yigitcan1990
Yeni Üye
Spora yeni başladım,3.haftama girdim bu hafta.Vücudumda yağ var,yağ oranımı ölçtürmedim ama %20 nin rahat üzerindedir.Göbeğim var,gögüslerimin üzerlerinde yağ var,resimlerde gözükmüyor ama kalçam büyük(tam olarak ölcüsünü bilmiyorum)(pantolon olarak 32-32 giyiyorum).Spora yaklaşık olarak 6-7 ay gidecegim yazın da devam etmeyi düşünüyorum.Yağlarımı nasıl atabilecegim konusunda bir fikrim yok ama karın kaslarının üstü en az 3 cm lik(tam olarak bilmiyorum tahmini) yağla kaplı.Oynadıgım futbol,basketboldan dolayı karın kasları altta hazır(en azından üst 4 lü :d) ama yağdan görünmüyorlar.
Vücut ölçülerim(Spor salonunda hocanın aldıgı ölçüler):
Bel:85 cm, Kol:34 cm,Göğüs:105cm(yanlıs hatırlamıyorsam),Omuz:117cm
Boy:1.75cm Kilo:72.5
Bunlar da resimler,biraz çok resim koydum kusura bakmayın.Bu kadar çok resim koymamın bir nedeni de,5-6 ay sonra vücudumda bir değişim olursa karşılaştırabilecegim ne kadar çok resim olursa burada,o kadar daha rahat görebilirim hangi kısım ne kadar gelişmiş.
Kol:

Omuz:

Üst Vücut:

Sırt:
Bu spora başlamadan önce

Bu şimdiki

Vücut ölçülerim(Spor salonunda hocanın aldıgı ölçüler):
Bel:85 cm, Kol:34 cm,Göğüs:105cm(yanlıs hatırlamıyorsam),Omuz:117cm
Boy:1.75cm Kilo:72.5
Bunlar da resimler,biraz çok resim koydum kusura bakmayın.Bu kadar çok resim koymamın bir nedeni de,5-6 ay sonra vücudumda bir değişim olursa karşılaştırabilecegim ne kadar çok resim olursa burada,o kadar daha rahat görebilirim hangi kısım ne kadar gelişmiş.
Kol:

Omuz:

Üst Vücut:

Sırt:
Bu spora başlamadan önce

Bu şimdiki