Sporcu Pudingi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciko nat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ciko nat

Üye
Merhaba arkadaşlar, gene hayal gücümle bir tarif ile karşınızdayım.Bu tarifi bugün denedim normal puding'den daha güzel.Yani ne zamandır puding yemiyorum 2-3 senedir ama bana cok lezzetli geldi. :)
Tarifine geleyim hemen;

İstediğiniz kadar Yulaf Ezmesi, üstüne İzole Protein Tozu (normal protein tozuda olabilir) ve süt koyuyoruz arkadaşlar.Yağsız süt veya yağlı süt veya yarım yağlı süt tercih sizin. :) Daha sonrası bunarı bi güzel karıştırıyoruz, ve süt 200 ml geçmesin arkadaşlar yani 1 bardak, daha sonra 1 ölçek proteın tozu eger hala cıkolata kıvamını almadıysa, yani ıslanmadıysa birazda su koyalım göz kararı.Bi güzel karıştırın ve Yiyebilirsiniz. :) Tadı harika, 0 şeker, Komplex Karbonhitrat ve protein, müthiş bir ara öğün.Aslında ben kahvaltıda kullanıyorum ant onceside yapabilirsiniz.. Üstüne fındık, fıstık, ceviz, badem, kaju vb. kuruyemişler koyup dahada güzel bir tada sahip olabilirsiniz.. :) Yulaf yiyemıyorsanız muthıs bı seçenek sahsen yulaf bana tatlı gıbı gelıyor ınsan alıısınca.Blender'ınız varsa yulafı toz halınede getirebilirsiniz.. İyİ sporlar, İyi beslenmeler! :)

bazen kendımızı ödüllendirip 1 tencere pudinge veya 2 büyük boy pizzaya ölümüne yumulmak lazım :D

ben yumuluyorum hafta snrkları..ama bence bslenmeye yenı baslandıysa ılk 2 hafta yenılmemelı ka nsekerı dengelemek ıcın. :D

Back
Yukarı