Spordan sonra mide bulantısı

Antremandan hemen sonra midem bulanıyor hemde aşırı şekilde. Öyle kötü oluyorumki hayata küsüyorum resmen. Antremandan 1.5 saat önce falan yemek yiyorum ama ektomorf yapılıyım ve metabolizmam taramalı tüfek gibi çalışıyor. Önerebileceğiniz birşeyler varmı

Ben antrenmandan en erken 2 saat önce yemeyi tercih ederim. Bu 3 e kadar uzar genelde. Belki senin bunyen için 1.5 azdır. 2.5-3 e uzatabilirsin. Tabi problem buysa. Eğer problemin yemek olduğundan emin değilsen doktora danışman senin için iyi olur. Karın hareketlerinide sona saklamanda fayda var

sanırım yemekten yarım saat sonra antreman yaptığımdan oluyormuş. Yemekten 1 saat önce antreman yapıyorum artık. Yine acıkıyorum ama çok kötü olmuyorum. Daha fazla yemek yiyip bu süreyi artıracağım. Gerçekten benim gibi yeni başlayanlar dikkat etmeli. Çünkü miden ağzına kadar geliyor resmen. Bayılacak gibi olmakda cabası.

sanırım yemekten yarım saat sonra antreman yaptığımdan oluyormuş. Yemekten 1 saat önce antreman yapıyorum artık. Yine acıkıyorum ama çok kötü olmuyorum. Daha fazla yemek yiyip bu süreyi artıracağım. Gerçekten benim gibi yeni başlayanlar dikkat etmeli. Çünkü miden ağzına kadar geliyor resmen. Bayılacak gibi olmakda cabası.
spora başlamadan önce glikojen depoların boş olursa o spordan minimum düzeyde fayda görürsün. spora başlamadan önce yemek yemen lazım karbonhidrat alman lazım tabi bu spordan 1,5 2 saat önce. spora aç gitme....

Back
Yukarı