Walla ben Çayyolu' ndakine üyeyim. Yaklaşık 3 yıldan beri gidiyorum. İlk sene çok iyi bir salondu, hocalar olsun, aletler olsun, yapılan dersler olsun vs. Sonraki yıl çok bozuldu.
1-hocalar ve personel sürekli değişiyor (anladığım kadarıyla hocalara maaş ödeyemiyorlar, şu anda 1 adet adam gibi supervisor var onun dışındakiler beden eğitimi bölümü 1. sınıf öğrencileri. stajer gibiler, orta ve ileri düze çalışacaklara bilgi verecek durumda değil hiçbiri)
2- KArdiyo aletlerinin durmu içler acısı, cross-trainer ların hepsinden ses gelio, bisikletler desen öyle. Her koşu bandının üstünde entegre tv var ama 10 taneden yanlızca 1 i çalışıyor.
3- iki üç ayda bir yeni gelen supervisor marifetmiş gibi salondaki aletlerin düzenini değiştriyor. Her seferinde daha abuk bir yerleşim yapıyorlar. Mesela geçen hafta göğüs bölümünü tutup toplu ders verilen stüdyolardan birinin yanına taşımışlar, serbest ağırlıkların en uzağına
4- Havuz tarafındaki duşlar çok bakımsız
5- Soyunma odasında kilidi doğru dürüst çalışan dolap yok gibi, eskiden her dolapta 2 şer askı varken şimdi koca soyunma odasında toplasan 4-5 askı ancak vardır.
6- Tüm bu olumsuzlukları yönetime devamlı şikayet ediyoruz ama hiçbir önlem alınnmıyor, hatta şaka gibi tam derdimiz anlatacak yönetimden muhattap buluyoruz, yönetim değişiyor
E peki nie gidiyorsun derseniz ben üyeliğimi daha bu olumsuzluklar olmadan salon güzel die 3 yıl uzatmıştım, ayrıca evime en yakon ve fiyat olarak en uygun salon buydu, bir de bizim çevredeki salonlara göre havuzu daha büyük.