Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadadlar sizce squat ve deadlifti dogrumu yaoiyorum ? Bacaklarim uzun ve postur sorunlarim oldugndan cok sorun yasadim 3 ten fazla deload yaptim.
Squatta biraz parmak ucumdam guc almisim ama o agirlik biraz fazls geldiginden ve son set oldugundan oldu.
Deadlifttede biraz sirtim bukulmus gibi
Deadliftte üst sırt bükülmüş, tehlikeli değil gibi ama bence düz sırtla öğrenmem daha iyi olur.onun dışında gayet iyi deadlift. Squat da bilek esnekliğin yetmediği için parmak ucuna düşmüşsün. Uzun femur için low bar ve sumo deadlify deneyebilirsiniz .
Deadliftte bari tekerlek gibi ilerletip kaldirmaya baslamak yerine, bar hep sabit dursun. Ayaginizin tam merkezini getirin bara. Ordan sonra kurulumu kaldirisi vs yapin. Maximal cekisler kesinlikle bar ayagin merkezindeyken olur.