Squat ta kaç basıyorsunuz

bb başlayalı 2 buçuk ay oldu 1 aydır squat yapıyorum 60 basabiliyorum şu an

Serbest Squat yapmak salonda mümkün olmadıgı icin Smith Machine'de yapıyorum ve şu an bar hariç 70 kiloyu gördük, bacağa cok önem vermedim bugüne kadar lakin bundan sonra daha ciddi calısmayı düsünüyorm

Tek seferde ortalama bi tekrar olan 12 tekrara göre 10 kat daha ağır kaldırılabilir sen tek tekrarımı soruyosun yoksa 12 tekrar mı ? Sorun 12 tekrar içinse ben 120 kiloya kadar zorlıyabiliyorum

hack squatta makina agırlıgı ile birlikte 100 -110 kg basıyorum .

burasi bodyforumtr khephnes. Burda herkes 180 boyunda, 100 kilo, yag oranlarida 8% altinda, spor gecmisleri 10 yila yakin bilmiyormsun?
bana burada 5 den fazla bence 5 kadarda yoktur belki yapanda yoktur bilemem ama 180 kg 15 tekrar tam squat yapan varsa videosunu koysun ki inanalım 180 kilo hiçte azımsanacak bir kilo değil...

en fazla 20 kilo 12 tekrar nizami yapin cok sakat hareket beliniz incitebilirsiniz basima geldi agirlik dusurdum rahatim

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dün 50kg ile 14 tekrar 55kg ile 12 tekrar 60kg ile de 10tekrar yaptım serbestte.Smith Machinede yapıyordum bundan önce ama onu pek sevmiyordum,squat rackte yaptım bu sefer dün,smith machinede 70kg ile falan yapıyordum 8-10 tekrarı,serbestte de 60kg ile 10tekrar yaptım ama daha fazla vurdu kesinlikle.Yere paralel olana kadar inip kalkıyorum daha fazlasını yapamam dizlere zarar.

5. ayım ağırlıktta squat rack yok serbest calısamıyorum 180kg+15 kg makıne agırlıgı 195 kg
10 tekrar
5. ayda 195 kg 10 tekrar, yani 1rm 260 kg. İnanılmaz, muhteşem bir başarı. Videonuzu muhakkak ben de görmek isterim, bu ancak en üst düzey sporcuların görebileceği bir değer, 5 ayda bunu yaptıysanız aynen devam, devamında dünya rekorları gelebilir.

merhaba arkadaşlar tam çöktüğümü düşünüyorum açıkcası
ve 7 senelık spor gecmsıım var tabıkı bodybuıldıng değil + olarak yaptıgımın abartılcak olduğunu dusunmuyorum ?
ciddi anlamda inanmayıp video istiyorsunuz dimi?[DOUBLEPOST=1391342998][/DOUBLEPOST]ve arkadaşlar serbest agırlıktan bahsetmıyorum ? smith machıne dıyorum bir kaç ciddi anlamda vücutcu arkadaslara sordum serbestte basamıcagımı soledıler smıthtekı kıloyu

Back
Yukarı