Dün itibariyle bitirdiğim ürün.
Genel olarak günde bir ölçek olarak kullandım, haftasonları iki ölçek kullandım.
Eksileri:
- Yemek ile birlikte ya da yemekten sonra alınırsa mide bulantısı yapabiliyor, kusturabilir bile o derece rahatsız ediyor.
- Yemekten önce alınırsa iştahı iyi kesiyor, bunu eksiye niye yazdım, çünkü kas çalışanlar için uygun değil; iştahı bi kesiyor yumurtayı yemeyi bırak koklamak bile içinden gelmiyor.
- Çok ciddi termo yan etkileri yok, bu da bazen işe yaramıyor mu diye hissettirebiliyor; kalp çarpıntısı aşırı terleme vs. yok
- Toz formda oluşundan ötürü kapağını açınca havaya uçuşuyor boğazı ve burnu yakıyor.
- İçimi çok rahat değil, portakal aromalı kesinlikle kötü denmez orta bi tadı var, ama en az yarım litre su ile hazırlamak lazım içinde biber özütü var boğazı yakabiliyor. Tekrar ediyorum portakal aromasına kötü denmez. Yarım litre su ile gidiyor işte
- Kafein oranı kimileri için yüksek gelebilir. Ben iki ölçek bu ürün, antrenman öncesi hardline carnitin matrix 3000, ve gün içinde bir bardak da kahve içtim yine çarpıntı yapmadı her insanın kafein direnci farklı. Kafeine hassas olanlar dikkatli kullansınlar.
- En önemli eksilerinden birini biraz açıklayarak yazmaya çalışayım. Şimdi diyelim 6.5-7 saat uyudunuz, bu ürünü içtiniz uyanır uyanmaz. Sonra gittiniz kahvaltı yaptınız sonra antrenman vs. Sonra öğlen iki üç gibi eve geldniz, çok yorgun hissediyorsunuz, ürünü de alalı 8 saati geçmiş. Bir ölçek daha içtiniz. Yorgunluk gitti her şey çok güzel. Peki akşam 9-10 gibi o ikinci ölçeğinde etkisi geçince ne oluyor biliyor musunuz ? O kadar şiddetli bir yorgunluk hissi geliyorki, üzerinizden tır geçmiş gibi hissediyorsunuz. Ben bunu bazı hafta sonları yaptım bir ölçek içtim sonra kahvaltı vs. Sonra carnitin matrix içip salona gittim, baya 1 saat kardio üstüne kas çalıştım. Sonra çıkmadan 15-20 dakika da sauna ya girdim sonra eve gittim ikinci ölçeği içtim yemek yedim vs. Akşam o ikinci ölçeğin etkisi geçince vücut resmen bitiyor. O halin bir ilerisi baygınlık öyle söyleyeyim. Buna dikkat edin, farkında olmadan kendinizi çok yorabilirsiniz bu ürünü kullanırken. Yalnız bu da çok çok ciddi bir yan etki değil buna kafein yıkımı deniyor. Çok kahve içince de olabilen bir durum.
Gelelim Artılara:
- En önemli artısı benim için verdiği zindelik hissi. Arkadaşlar yukarıda başka mesajımda yazdım tekrar yazayım, ilk termo ürünüm değil daha önce de hydroxycut'ın farklı formlarını ve Lipo6 Black kullandım. Bu ürünün verdiği zindelik farklı. Öyle yüksek kafeinden gelen çakma zindelik değil. Sabah 7 saatlik uykudan uyanıyordum, bunu uyanır uyanmaz bir içiyorum saat 7 gibi. Öğlen 2 buçuğa kadar inanılmaz güzel bir zindelik veriyor; bedenen ve özellikle zihnen. Gerçekten tekrar alırsam sadece bu özelliği için bile alabilirim. Bu konuda ciddi başarılı. Tek başına kafein yapıyor olamaz bunu, zaten günlük 500ml-1000ml filtre kahve içiyorum yapsa o da yapar. Bu ürünün verdiği zindelik farklı.
- Güzel su attırıyor. Bunu eksiye yazmak içimden gelmedi. Sabah uyanır uyanmaz bu ürünün bir ölçeğini 500ml-750ml su ile için. Tahmini 1 saat içinde 3-5 kere tuvalete gidersiniz. Bu hem iyi, vücuttan elektrolit atma tehlikesi olduğu için, hem de kötü bi özellik nasıl anlarsanız artık.
- Carnitin matrix içmeyip bunu tek içerek de antrenman yaptım, enerji veriyor. Güç değil, enerji bunu karıştırmayalım. Koşu bandında daha uzun süre koşabiliyorsunuz nefes nefese kalmadan. Aslında termolar sadece bunun için alınmalı, daha uzun süre cardio yapabilmek.
- Yukarıda toz olmasını eksiye yazdım. Şimdi şöyleki ürün aşırı güzel toz haline getirilmiş, evet havaya uçabiliyor, fakat su ile çok hızlı karışıyor, ve içtikten çok çok kısa süre sonra kana karışıyor onu hissediyorsunuz. Bu da güzel.
- Çok ciddi termo yan etkileri yok, hehehe bunu da yukarıda yazdım farkındayım. Ama bir yandan da iyi be abi, yazın hydroxycut alırdık yatağa yüz üstü yatınca aldıktan 1 saat sonra kalbin kulağında atardı. Yani bu tarz abartılı yan etkileri olmaması güzel. Belki yazın kullanılsa farklı olabilir bunu da dikkate almak gerek, ben kışın kullandım.
Peki Kilo vermeyi etkiliyor mu ?
Arkadaşlar burası biraz karışık. Dediğim gibi bu forumu 2010-2012 yılında çok aktif kullanıyordum. O zamanlar çok daha aktif spor yapıyordum vs. Sonra sporu bıraktım şimdi 1.5 aydır tekrar başladım. Fakat bu sefer başladığımda kendi kendime karar verdim artık öyle çok abartmak yok. Yani eskiden hatırlıyorum zayıfladığım dönemde, günlük kalori alımımı 1000-1200 arasında tuttuğum oluyordu. Bunun üstüne birde deli gibi spor yapıyordum. Hiç gerek yok böyle şeylere bu işten para kazanmıyorsanız.
Bu sefer bu ürünü alırken haftada çoğunlukla 4 gün olmakla beraber 3-4 gün spora gittim. Hemen hemen 1 ay kullandım, bu 1 ayda yediğime çok dikkat etmedim ne yalan söyleyeyim. 1 ay içinde 2-2.5 kilo verdim. Fakat gerçekten hiç kas kilosu vermemiş olabilirim ya da çok az. İntra Bcaa kullanmamın da bunda etkisi büyük olduğunu düşünüyorum. 2-2.5 kiloyu bu ürünle mi verdim, üzgünüm buna cevap veremem. Yani gitsin üniversiteler, araştırmacılar her kimse işte bunun çalışmasını yapsın bir insan aynı aktiviteyi bi bu ürünleri kullanarak yapsın bi de kullanmayarak. Gün sonunda tüm gün harcadığı kaloriye bakılsın. Birinde 2500 birinde 2000 çıkıyorsa o zaman deriz ki bu ürünler baya zayıflatıyor. Bence durum böyle değil, ama onu belirteyim. Çünkü Lipo6 Black aldığımda hayatımda hiç bir şeyi değiştirmedim, ne spor yaptım ne de yememe dikkat ettim. Sadece uygun miktar hap yuttum, velhasıl 1 kilo bile veremedim. Her neyse ben yukarıda yazdım etkilerini. Genel olarak şunu söyleyebilirimki bu ürüne başarısız demek zor. Tekrar alır mıyım, tekrar bir kampanya yakalarsam alabilirim evet. Şimdilik Greanade thermo almayı planlıyorum bakalım.
Evet çok uzun yazdım farkındayım. Forumun son haline baktığımda gördüğüm kadarıyla kimsenin bu mesajı da okuyacağını zannetmiyorum, forumun kalitesi biraz düşmüş aradan geçen 5 senede ne yalan söyleyeyim. Herkes yok niye gelişemiyom, yok şunu içtim fayda gördüm gibi basit basit saçma sapan konular açar veya tek cümlelik mesajlar atar olmuş. Herkes bir fitness model olma peşinde her neyse. Belki google'dan biri stacker nasıldır felan diye aratır gelir o okur. Ben olabildiğince detaylı yazmaya özen gösterdim. Sorunuz varsa cevaplayayım.
Saygılar.