Stacker Ultra Mass

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan moothy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalsiyum kaseinat ın kötü birşey oldugunu bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim :D ayrıca diğer saydıkların gainerların olmazsa olmazı gibi hepsinde var zaten

kasein kötü bişey değil ama bu ürünün kullanım amacına uymuyor antreman sonrası kullanılması gereken bir üründe kasein olması saçma...

antreman sonrası kullanılması gerekliliği yok
sabah 1 servis akşam 1 servis yazıyor kullanımında
ayrıca sadece kasein proteini yok ki isolate ve normal wheyde var içeriğinde

basit karbo içeren her ürünün doğru zamanı öncelikli olarak antremanın hemen sonrası ve uyandıktan hemen sonradır... kullanım önerisine çok takılma adını şu an anımsayamadıgım bir protein tozunun üzerinde de en iyi sonuç için günde 6 ölçek yazıyordu...

haklısın bende zaten sabah kalkınca ve idman sonrası kullanıyorum zaten
O.N egg protein 1 ölçek katarak kullanıyorum içine :)

angry hun 6 gunde 6 kılo alınmıyor ıste benım bunyemde gaıner almayı dusunenlerı sız hıc yemıyor mu sanıyorsunuz ben anlamadım delı gıbı yedıgı halde kılo alamayan ınsanlar var ıste takvıyesız olmuyor

Galiba yanlış anlaşılma var.Ben angryhun'a yemek yeme gainer kullan demedim.Benim düşüncem günlük almanız gereken kalori yi besinlerden alıp.Buna ek olarak doğru zamanda ve doğru şekilde ganiner kullanıldığında alınan kilonun, sadece bol yemek yenilerek alınan kiloya oranla daha çok kas kazanacağınızı belirttim.

Türkiye'de Nanobolix Nano Gain de hemen hemen bu ayarda fayda eder diye düşünüyorum. Geldiğinde ben de deneyeceğim fakat Nano Gain daha mantıklı geliyor, sanırım alışkanlıktan :) Bir de ucuz temin ettiğim için olsa gerek.

Dengeli beslenme ve besin takviyesi yardımıyla bu ürün de fayda sağlayacaktır.

sene 2016 :) piyasada bu ürünün 4.5kglik paketi kolayca bulunuyor ve ortalama fiyat 239tl sizce yeni içerik ve fiyatıyla ürün kullanıma uygunmudur ? kullanan varsa yorumları beklıyoruz. konu canlansın artık :)

Ürünü kullanan arkadaşlardan biraz tavsiye alabilir miyiz? Ben önceden Hardline kullanmıştım ama inanılmaz derecede şekerli. Zaten içtikten 1 saat sonra uyutuyor direk kullananların tecrübesi vardır:D Stacker'ı önerdi bi arkadaşım ama çokta güvenemedim bi kaç fikir daha alabilirsem iyi olur.

yeni siparis verdim çilekli olarak indirimdeydi bilgilerde
- Her 1 servisde 912 kalori

- Her 1 servisde 42 gram protein

- Her 1 servisde 8 esansyel amino asit,

- Her 1 servisde 10 gram BCAA ve 7 gram Glutamin
diyor eskiye göre 11 gr da şeker var gelişmleri yazarım

Kullanmayı hep düşündüğüm bir ürün ama kullanamadım bir türlü değerleri çok çok iyi . Ne zaman bu ürüne baksam bir mağazada iyi başka bir gainer indirimli denk geliyor bulmuşken alıyım diyorum bu ürün kalıyor. Deneyenler varsa etkileri nasıl? Özellikle 2 ay arka arkaya kullanmış biri var ise tecrübelerini aktarabilirse çok çok iyi olur.

Back
Yukarı