Standar Boy-Kol ölçüleri?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan behtin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

behtin

Üye
Benim merak ettiğim bir konu var, erkek kişilerde boy - kol uzunluğunu hesaplamak için bir formül var mı? Yada direkt kendimi sorayım; boyum 1.78cm, kol uzunluğum kaç olmalı ve kol uzunluğu nasıl ölçülür? Teşekkürler...

boy kol uzunlugu ile ilgili bir standart olduğunu sanmıyorum . boy kilo desen belki ama senin söylediğini ilk defa duyuyorum .

Benim öğrenmek istediğim sadece kol uzunluğumun ne kadar olması gerektiği, aynada baktıgımda orantısız buluyorum

aslına bakarsanız boy-kol uzunluğu arasında bir ilişki var, eğer anabolizan kullanmıyorsa,boyu 185 olan birisinin çok kirli olmayan bulk halinde 45-46 cm yi görürken, boyu 170 olan birisinin yine aynı koşullarda kollarının naturel olarak 45-46 cm olma imkanı yok denecek kadar azdır,nitekim şöyle bir bağlantıda kurulabilir,aynı koşullarda spor yapan iki kişiden,170 boyundaki birisi 90 kiloyken oldukça iri gözükürken, 185 boyundaki birisi 90 kiloda irilik olarak daha fazla olsada daha küçük gözükecektir.

valla boyuma gore kolum uzun dıyebılırım nedenı ne zaman okul gömleği alamay gıtsem koca mağazadakı tum modellerın kolu bana kısa gelıyor satıcıda dıyor sende sorun var dıyor:) cok cok arayıp anca gomlek bulabılıyorum bunun nedenı nedır acaba? zamanında basket bol oynadım yuzmeye gıttım belkı ondan olmustur?

Back
Yukarı