Steroidlerin Siyah Noktalara Etkisi ..?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Crespo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Crespo

Yeni Üye
bu konuda bilgisi olanlar paylaşabilirmi yüzümde siyah noktalar var ve bunların steroidlerle bi ilgisi varmı ne yapılabilir yok etmek için

Crespo bu siyah noktaların steroidden olacagını zannetmiyorum çünkü bu noktalar her insanda bulunabiliyor herhalde bundan en çok müzdarip olanlarda bayanlar olsa gerek. Benim bildiğim bunlardan kurtulmak için johnson&johnson ın clean&clean diye bir temizleme losyonları var birde peeling kremleri satılıyor. Bu ürünlerle gerçekten sonuç almak mümkün. İnş yardımcı olabilmişimdir.

saygılar...

Scrub kremleri kullanabilirsin. Ayrica steroidten dolayi vücudunda olusan aknelerden olusabilir tabiki. Genelde yagli bir yüzü olanlarda olusur.

peki bu noktalar yeni değil 3-4 ay önce oluşmuşsa da çıkabiliyormu kremlerle falan

noktalar çok eski ise orada kalıcı bir boşluk oluşuyor. Temizlendikten sonra o boşluğa tekrardan kir toplanabiliyor. Belirli aralıklarla yüz bakımı yapmak gerekli, eğer siyah noktalarınız uzun süredir varsa.

PARDON, yanlış okumuşum. Yazdıklarımı silmek yerine editleyerek yeni cvp yazıyorum: Evet, kremler uzun süreli siyah noktaları çıkartır. Biraz da o bölgeyi sıkmak lazım.

Son düzenleme:
benim cildim karma cilt yani burun ve kaslar yani t bölgesi ile basım dertteydi. ama artık değil.

tedavi, ilk önce eczaneye gidip bir enjector şırınga alıyoruz. eve gelip sıcak bi duş alınız yüzünüzdeki siyah noktalar yumuşayacak sonra bir de buhar tut ok. sırınga ile siyah noktaya tut iğnesiz olacak ama. siyah noktaları bir bir çek.

sonra vicks mentollü krem ile ovala bitince hepsi yüzün bir yansın.

sonra difüzyon yapmalıyız. kimya bilirmisin bilmem. sarımsağı havanda döv tuz ile sulu karıştır. siyah noktalara tatbik et. bunlar bu gözenekleri arındıracak. sonra gece zeytin yağı sür ve yat. bir daha çıkmaz. tabi z. yağı sürersen.

Son düzenleme:
Aslında buna steroid neden olarak gösterilebilir çünkü malum akne yapıyor.Eğer düzenli duş yapılmaz ve bakım uygulanmazsa akne sonrası oluşan boşluklar doluyor.Sanırım tedavi türlerini arkadaşlar anlatmış.

atakan irresistable çok güzel yazmış neler yapılması gereken türünde . Sadece zeytin yağı yerine çok güzel kremler var. Bunlardan biri de Vishy . Yağlı ve hem kuru hem yağlı vciltler için çok güzel bir krem hem nemlendiriyor hemnde sivilcelere de iyi geliyor; fakat asla cildi yağlandırmıyor.

İyi günler
siyah noktalara kesin çözüm
arkadaşlar dün clean & clear aldım daha ilk kullanışından itibaren yüzü parlıyor insanın
siyah noktalar yanında yüzü yağlardan arındırıyor ve yumuşatıyor kullanmanızı tavsiye ederim fiyatıda ucuz
Kolay gelsin

Back
Yukarı