Turgut Rustem
Üye
Steroidsiz böyle hacim yapmak mümkün mü? %10 yağ oranıyla böyle bir vücut yapmak istiyorum ama, steroid şart mı bilemedim.
link
https://www.ssagram.com/p/Bh3h6sQHQPW/
link
https://www.ssagram.com/p/Bh3h6sQHQPW/
hayallerimi yıktın yaçok şey istiyorsunsadece steroidle bile zor olabilecek bir kütle var adamda, heykel gibi baksana
yağ oranım yüzde 9 dedi makine talha onun dışında ffmi jeff seidden fazla makine talhanın direkt kürlü diyebiliriz ama powerlifting için olan kürlere girmiştirJeff seid marc fitt gibi bişey çıkacak zannettim onlarinki de steroidsiz cok zor ama bunun imkanı yok
bunu türkiye'deki sıradan salon steroidleriyle de yapamazsın en sağlam peptid gh kurleri gerekiyor. Onla bile zor genetik, aşırı profesyonellik falan hepsi önemli. Hayatin bu iş olacak süper bir ekonomik durumun da olacak
Bu arada @zeo64 hocam konudan farklı da makine talha da 109 kilo 182 boyunda. Yağ oranı yuzde 12 falandır sizce kesin steroidlidir diyebilir miyiz ? Çünkü bakınca direkt 110 kiloluk kürlü bir vücut gibi durmuyor
yağ oranım yüzde 9 dedi makine talha onun dışında ffmi jeff seidden fazla makine talhanın direkt kürlü diyebiliriz ama powerlifting için olan kürlere girmiştir
ciddi anlamda 110 kilo olupta karın kasları görünüyor vaziyet çok çok uçuk geliyor bana. demekki dediğin gibi küre girse 120 130 kilo bir şey olacak. ve yaşının daha yeni 20 olduğunu da unutmamak gerek.Talha için konuşuyorum, 182 boy, %9'da 110 kilo vücut. Şimdi şöyle düşünelim bu arkadaş doğal ise küre girse sonuçlar nasıl değişir? Ki ben bu arkadaşın yağ oranının 12-13 olduğunu düşünüyorum.
Doğal olma ihtimalini zayıf görüyorum bu arkadaşın ne yalan söyleyim.
Kendimden örnek vereyim, 185 boy 87-88 kilo arası yüzde 10 altı yağ oranına sahip biriyim benim bu oranlarda karın kaslarım ondan belki biraz daha derin gözüküyor, biraz daha lean hali. Ben eğer 110 kiloya çıksam karın kasları tamamen yok olur, belki sıkınca düşük ihtimal belli olur. Yağ oranını sabit tutarak, o kas kütlesini doğal kazanmama imkan yok. Sadece benim için geçerli değil.ciddi anlamda 110 kilo olupta karın kasları görünüyor vaziyet çok çok uçuk geliyor bana. demekki dediğin gibi küre girse 120 130 kilo bir şey olacak. ve yaşının daha yeni 20 olduğunu da unutmamak gerek.
Kendimden örnek vereyim, 185 boy 87-88 kilo arası yüzde 10 altı yağ oranına sahip biriyim benim bu oranlarda karın kaslarım ondan belki biraz daha derin gözüküyor, biraz daha lean hali. Ben eğer 110 kiloya çıksam karın kasları tamamen yok olur, belki sıkınca düşük ihtimal belli olur. Yağ oranını sabit tutarak, o kas kütlesini doğal kazanmama imkan yok. Sadece benim için geçerli değil.
(ilk başladığımda 66-67 kilo arası idim belki boyum 1-2 cm uzamış olabilir) Eğer doğal olarak yapılabilir bir şey olsaydı, o oranı tutturamasam bile en azından yaklaşırdım bundan eminim.
Ben burada sadece rakamlara bakarak konuşuyorum, estetikten bahsetmiyorum. Kimisi daha az kiloda daha estetik gözükebilir, o tamamen ayrı bir konu.
Ekleme; Gerçekten 110 kilo ise bu arkadaş.