Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Turquase Ne güzel yazmıssınNe güzel bir çalışma , ne güzel karşılık.
Azim adeta resmedilmiş
Tebrikler.
Merhaba öğüslerin miktarını bir anda arttıramazsın zamanla hergün bir tik daha fazla yiyerek vucudu alıştırarak arttırabilirsin. Kilo almak istiyorsun Bulgur,Makarna,Patates gün içinde fazlasıyla tüketmelisin. Gram olarak ayarlamana gerek yok bence şuana kadar hiç öyle uğraşmadım.. Antreman programı olarak her bölge vazgeçmeyeceğim hareketler var benim eğer yazarsan programını yardımcı olmaya çalısırım.Kardeşim beni çok pis gaza getirdin senden esinlenerek sıkı bi program yaptım kendime hem antreman hem beslenme olarak inş sonucuda senin ki gibi güzel olur çok teşekkürler
birde kardeşim yumurta olsun lor olsun veya yulaf bunlar için kendime 3 yumurta 200 e rgramda diğerleri olarak limit koydum ama daha yarsında karnım bildiğin şişiyor yemek istesemde yiyemiyorum bu sorunu yaşadın mı ve nasıl aştın tekrar teşekürler.
Ben 5 sabah 5 akşam tüketiyorumYumurtayı en son tüket. Yumurta şişiriyor tok tutuyor. Veya krep yap yumurtayı öyle tüket. Ben genelde pankek krep wafle yaparım bazen haslayarak yerim. Ben de ilk sene 2 yumurta yiyebilirdim. Simdi 6. Zamanla miden bùyür ve sabah 3 aksam 2 ye mesela. Yatarken ben hiç yemedim ama iyi oluyomuş.
Sarısı kolestrol ve sivilce yaptığı için beyazımı tercih ediyorumozaman sıkıntı yok. Tam ye. Beyazını ayırma.
Tesekkurler SuÇicek Senin kanatlarının izinden geliyoruzGelişim güzel , tam gaz devam ..![]()
Bir sakınca görmediğim için kapatma gereği duymadım.hersey iyi guzelde keske yuzunu gostermeseydın be kardes![]()
Ocensers geri dönmüssün hoşgeldin forumavay vay Stolen iyi gelişmişsinbi ektomorf olarak sana verebileceğim tavsiye şudur
öğünlerine yulafta eklemeye çalış ( günlük 200 gram kadar ) casein yerinede complex gainer al
yane hem karbonhidrat hem protein tozu olandan birde hedefin büyükse birazcık yağlanmaktan
korkma bu senin daha hızlı gelişmeni sağlıyacak
Ben 5 sabah 5 akşam tüketiyorum
Merhaba saat 21.:30 Da tüketiyorum bu benim son öğünüm oluyor daha sonra süt veya yoğur yiyip 23:24 arası uyurumyumurtayı akşam derken akşam yemeğindemi tüketiyorsun yoksa yatmadan öncemi saat kaç gibi?
Merhaba saat 21.:30 Da tüketiyorum bu benim son öğünüm oluyor daha sonra süt veya yoğur yiyip 23:24 arası uyurum
Uyku düzenim şuan için kötü yaz sıcakları vs nedeniyle uykumu alamıyorum fakat normalde Saat 24:00 Civarı yatıp Sabah 09:00 da kalkmaktayım yani minimum 7 saat maksimum 10 saat uyurum gün içerisinde bunun gece uykusu olmasına dahada özen gösteririm.bende bu yaz dönemi para biriktiriyorum, kışa doğru başlayacağım vgye kilo almak için beslenme önemli tabi o yüzden soruyorumbu arada uyku düzenin nasıl kaç saat uyursun?