Strongmanlerin boyları

mrtyler2

Üye
Arkadaşlar bu Strongmanlerin boyları hep 1.90'ın üstünde ben şaşırıyorum vallahi %90ı 2 metre en aşşağı.Tek tük 1.80 1.85 adam var .
Acaba bu arkadaşlar neden bu kadar uzun bilgisi olan var mı :D

Sorman gereken uzun olduklari icin mi strongman ler yoksa strongman olduklari icin mi uzunlar :) ilki tabiki birde irk olarak cogu uzun ulkelerden cikma

Sorman gereken uzun olduklari icin mi strongman ler yoksa strongman olduklari icin mi uzunlar :) ilki tabiki birde irk olarak cogu uzun ulkelerden cikma
Evet , herifler çok uzun.Bizim ülke malesef kısa bayağı.Ben 1.81im 18 yaşına yeni girdim keşke 1.90 ı görebilsem ama bu saatten sonra zor gibi.

bu adamların olabildiğince ağır ve güçlü olmaları gerekiyor. haliyle kısa strongman görme olasılığınız az , 170 boyunda bir insan 150 kilodan fazlasına çıkamaz obez olmadığı sürece. :) bu da çok büyük bir dezavantaj. artı olarak uzun boyu şart kılan etkinlikleri var ( power stairs , keg toss , atlas stone , plane-truck pull gibi ). tabi nispeten kısa strongmanler de var vytautas lalas mesela. favori sporcum oluyor kendisi.

VnFmvAl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
The mountain biliyosundur , 2.08 ve 205 kg :D
Bide 1000 yillik rekoru kirmisti efsane..640 kg kutuk tasiyor

"Bir vücut geliştirme şampiyonu kimin yanında kendini küçük hisseder" Sorusunun cevabı Strongman sporcusudur. :D

96238414802.jpg

Bunu gördünmü Jay 3 de 1 i gibi adamın :) (soldaki brian shaw sağdaki savickas)
Brian-Shaw-and-Zydrunas-Savickas-sandwich-Jay-Cutler.jpg

gelen geçen vurmuş herife resmen :D

Eklentiler

• jqhvky.jpg
    jqhvky.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 640
  • b6a7i0.jpg
    b6a7i0.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 689
Bende baktim cogu en aşağı 190 geneli 2 metre üstü.

Yukarıda denildigi gibi sadece vytautas lalas var onun da omuz genişliği 2 metrelik adam gibi. 178 boya 145 kilo. Cogu izlanda ve litvanya gibi kuzey ulkelerinden

Eklentiler

• lala.jpg
    lala.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 903
Back
Yukarı