serkanaktas
Özel Üye
güzel bi ürün tavsiye ederim
arkadaşlar bende bu pazartesi sp250ye korkarak başladım mide bulantısı olur ishal olur diye fakat ilk kullanım hariç daha sonra hiç yaşamadım mide bulantısı etkileri gayet güzel idamanın ne ara geçtiğini farketmiyor insan set araları 30sn tutan bi insan olarak kasın toparlama süresini kısaltığını söyliyebilirim+no xplode ve vapor kullandım sanırım superpumpta kalıcam vapor güzel terletmişti termojeniği iyiydi gibi geldi bana no xplode ise ilk haftadan sonra etki alamıyorsunuz inş pumpta öle olmazthums:
öneriniz için teşekkürler,son hafta 2.5 ölçek kullandım ancak yinede önemli bir etkisi olmadı.bu hafta kullanımı kestim,antreman performansın aynı gibi,şimdilik sadece amino kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum,1-2 ay sonra daha önce çok iyi sonuç veren creatine almaya başlayacağım...
benim içinde aynı durum söz konusuydu superpump'ı kullanmadan önce ufak tekef birşeyler bile atıştırsam etki süresi uzuyor. Fakat 3 saat oncesine kadar birşey yemediğimde 15-20 dakikada uçurmaya yetiyor.
bcaa - gh max ile kullanmaya basladım ikinci kutuyu umarım birbirlerine ters etkileri olmaz.
evet superpump yeni aldim ve 2 kere kullandim daha bir etkisini göremedim 1 ölcek kullaniyorum
Bir pre-workout ürününün ikinci versiyonu her zaman daha düşük ratinge sahiptir ve daha fazla eleştiri alır bu aslında çıkan 2. jenerasyon üründen beklentinin çok daha yüksek olmasından kaynaklanır . Yurtdışında yaşayan iki arkadaşımdan aldığım yoruma göre ürün son derece başarılı . Benim de bundan sonra alacağım ilk pre-workout ürünü SuperPump MAX olacaktır . Gaspari hiç bir zaman hayal kırıklığı yaratmaz derim .