Birincisi inan bana benim spor geçmişin senin spor geçmişinden 5 kat falan fazladır emin olabilirsin.
1 Yıl doldurmamak? 1 yıldan fazla 1 gün aralıksız yaptım,bunun sonrasında 3-4 ay arada hamlaşan vücut 1 ayda toplanıyor (topladımda) bunu bilmemen büyük talihsizlik. Kaldı ki steroid konusu açmak supplement konusunda bilgisiz olduğum yada YORUM yapamıcağım anlamına gelmez.
Eğer seni mutlu edicekse steroid ampüllerini kırdım creatine multivitamin whey ve NO stackiyle devam ediyorum yoluma,kimseyede steroid önermiyorum bazı araştırmalarımdan sonra hele hele FORUM üyelerinden kür planı alıp uygulayanlara karşıyım.
pre-workout ürünlerinin çalışma prensiplerinide biliyorum eğe rlafın banaysa. Burda yok ölçü aldım yok bilmemne oldu diyenlere gülüp geçiyorum zaten.. Kendimde kullanmış biri olarak mental focus ve bir enerji veriyor.
Fakat sen placebo diyemezsin kendinde işe yaramadı diye bu çok acemice bir yorum olur. Çünkü bu ürünler işe yarayan şeyler; ha bir marka işe yaramaz diğeri yarar ama elbet yarar..
100gram yulaf + 24gram! wheyin gizli bir formülü mü var? Neden 24 gram? Ayrıca zaten yeterince pahalı olan supplementlerden WHEY olanı antreman öncesi tüketmek kadar israf varmıdır? Antreman öncesi 150gram et yese daha iyi,wheyin amacı kana hızlı karışması ki antreman öncesi wheyi heba etmenin mantığı yok (israf edicek paran çoksa susarım) ki forumda çoğu insanın gelir durumu belli yada birçoğumuz öğrenciyiz. Wheyin en doğru kullanımı Sabah kalkar kalkmaz ve antremandan hemen sonra suyladır..
Ha bu değildir ki sadece bu tip kullanımda etki gösterir ama yuakrdada dediğim gibi wheyi israf etmek olur antreman öncesi öğünde gıdalardan proteini karşılamak yerine bu şekilde kullanarak.
diğer konuya gelirsek ben efedrin önerdiğini söyledim iyi oku? oldu olucak efedrin kahve asprin öner dedim. bu ikisi arasında siyahla beyaz kadar fark var.
Bilmiyorum siz mi bu kadar basite indirgediniz ama beta stimulanları haribo şeker yazar gibi önermeniz biraz cahil cesareti oluyor. Bu işler çocuk!(jarhead çocuk demişsin ama kimin cocuk olduğu ortada küçüğüm işine bak) işi değil.
Son olarakta speedtouch; piyasadaki BÜTÜN supplementler mucize yaratıcak ürünler olarak tanıtıldı buda çok doğal; ticari kaygılardan ötürü bunda yanlış birşey yok pazarlama yönünden bakıldığında..
Yanlış olan içtiği şeyin peynir altı suyundan yapıldığı yazmasına rağmen bunları mucize yaratan tozlar hatta İLAÇ diye adlandıranlar ne yazıkki insanımız.
NO ürünleri işe yarayan ürünler; ama işe yarıyor diye yargılaman ürünün asıl amacı olan şeylerden farklı beklentilere girmemenle başlıyor.
Kısaca NO ürünleri sana ölçü vermez,seni o gün herkülde yapmaz.
Ama 100gram yulaf + 1ölçek whey de NO nun verdiği etkiyi vermez,veremez.
off topic polemiğe girmekte gerçekten üstüne yok, baya gaz bir insansın ama malesef öyle şeyler söylüyorsun ki bu gaz hava gazı olmakla kalıyor...
37 cm kolla 3-4 ay ara verirsen o vücut 1 ayda toparlar hatta 20 günde de toparlar pardon ben burda yanlış söylemişim, çünkü 44-45 cm kolla 4 ay ara verirsen işte o kondisyona o hacme ulaşma 1 ay sürmüyor malesef...
supplementler ile steroidleri nerden bağladın dersen sırf jarhead'e laf sokmak için lafı dopinge çekiyorsun ki dediğim gibi böyle ara gazlarına gerek yok...
Supplementleri genel olarak çok araştırıyor olabilirsin, araştıran okuyan herkez taktir görür, yanlız senin gibi bir tavır sergilerse o zaman ne saygı görür ne taktir...
Steroid ampüllerini kırman beni niye mutlu etksin ki, doping denilen olay bu sporun doğasında var zaten ama herşeyin bir zamanı var, kusura bakma ama senin formunda küre girme düşüncesindeki bir insana cahil derler,emin ol bundan 2-3 sene sonra sen de, vayy be zamanında ne kadar da saçma düşünmüşüm dersin...
İyi işte bak biliyorsun pre-workoutların ne işe yaradığını ne kadar yaradığını, madem biliyorsun bu kadar laf sokmak niye, adam bende işe yaramadı demiş neden iğnelemek?Ben de işe yaradı benim normal stamina'ma %10 katkıda bulundu, bu kadar işe yarardı, ayrıca bu ürünlerin yarattığı placebo etkisini hiç kimse görmezden gelemez, insanlar bu ürünleri içip superman olacaklarını zannediyorlar...
whey proteini idman öncesi tüketmek tercih meselesidir,idmandan önce bünyeye sokulacak 6-10 gram eaa nın ağır idmana girecek olan vücut üzerindeki olumlu etkileri bilim dünyası tarafından test edilmiş, bodybuilding camiası tarafından da yıllardır kullanılmaktadır,sen vücudun wheyi 1 saatte sindirip tamamen harcadığını falan mı zannediyorsun,umarım öyle değildir,çünkü o güldüğün insanlar var ya onlarda wheyin 30 dk da falan tüketildiğini zannediyor, ama görüyorum ki sen bu durumdan bi habersin, sen de o güldüğün insanlar gibi ezberlemişsin,sabah whey idmandan sonra whey diye,kişinin beslenmesi göre idmandan 1 saat önce alınan whey bu amino ihtiyacını fazlaca karşılar,hatta ve hatta idman esnasında halen daha vücudu beslemeye devam eder, 24 gram burda optimum değerdir bundan da bi habersin, genelde ölcekler 24 gram protein içerir bunun sebebi 24 gramın optimum değer olmasıdır, 24 gramlık kaliteli bir whey aşşağı yukarı 12 gram eaa içerir ki bu idman öncesi için kritik bir miktardır, herkezin idmandan 2 saat önce kaliteli öğün tüketme imkanı olmaz, ama dediğim gibi bir öğün her boşlukta tüketilinebilir,yulafı ise anlatmaya gerek yok glisemik index'i düşük olması ve komplex olması sebebiyle hem insulini bozmadan yola devam ettirir bünyeyi hem de idman esnasında halen daha beslenme devam eder, pardon placebo etkisi vermez, ekstradan bi 100 kaat da cebinize kalır.
Çok şey bildiğini ima ediyorsun ama malesef çok çok az şey biliyorsun, okumaya hevesli olman güzel, ama yazmaya da bu kadar hevesli olma, oku daha oku,çok oku...
Bu forumda zaten kimse kimseye steroid önermez, ama bilen insanlar var onlar yardımcı olur,yanlışları söylerler ama yapılan her kür bir örnek teşkil eder...
Ayrıca şunu da söyliyim senin 35-40 yaşında olman lazım spor yaşantının benimkinin 5 katı olması için...