SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
SuperpumpMAX kullanıp, bağırsak sorunları yaşayan oldumu acaba?
Bir süredir bozuk yumurta kokulu gaz ve dışkılama yaşıyorum -kahvaltıda 3 tam yumurtayerim hergün,bazen antreman sonrasıda 2 tane ama çok nadir-
Hatta 2-3 sefer yeşil renkli ishalimsi bir dışkılama yaşadım
SuperpumpMAX kullandıktan sonraki zamanla çakışması sebebiyle buna bağladım

Üründen istediğim verimi alamadığım için kutusunu bitirmeden bıraktım. Ama kullandığım süre zarfında böyle bir sorunla karşılaşmadım

Bende verim alamıyorum,ama almışken bitireyim diye kullanıyorum,bugün 3 scoop kullandım hatta pump falan verdiğini düşünmüyorum enerjide ha keza,tek yaptığı esrar içmiş gibi oluyorum
Algım bozuluyor

Arkadaşlar ürünü toplamda 4. kez kullandım, izlenimlerimi yazıyorum, ilk 3 antrenmanda hem çekindiğimdem hem yeni başladığımdan dolayı birer ölçek kullandım, antrenmanda da pek bir etki hissetmedim ve bu antrenmanların ilk ikisinde eve geldikten sonra ishal oldum, üçüncüde ise hiçbirşey olmadı, sanırım alıştı bünyem... En önemli kısma geliyorum, bugün 4. kez 2 ölçek olarak kullandım ve gerçekten inanılmaz performans aldım, giremediğim ağırlıklara girdim, yorulmak nedir bilmedim, pump etkisi müthişti, özellikle kol bölgemde damarlarımın çıktığına bizzat şahit oldum ve yarın ki antrenmanı sabırsızlıkla bekliyorum... Alıştıktan sonra ishal sorunum da tamamen ortadan kalktı, sanırım güzel performans alacağım bu üründen...

ürün benimde önceleri favorimdi fakat içeriğiyle çok oynandı o eski halinden ve etkisinden eser yok.nox kullanmak isteyen arkadaşlar direk monster pump kullansın aradaki farkı görsün hem pump hem güç artışı nasıl olur görmenizi isterim.

arkadaşlar meraba bu ürün hakkında sormak istediğim bunu kapsül olarak kullansak bişey farkediyormu yoksa toz olarak mı kullanmalıyız birde ben bunu kas yapmak için falan değil sadece daha fazla antreman yapmak için almayı düşünüyorum daha uzun mesafe koşabilmek için atletizm için uygunmudur sizce ? yardımlarınızı bekliyorum lütfen

no-xplede superpump c4 kullandım superpupmı tek gecerım c4 kaşıntıdan baska bırsey yapmadı nonoyu hıssetmedım bıle en ıyı etkıyı gasparının urununde buldum tavsıye ederm

Arkadaslar sp250 hala satılıyormu? max yerinimi aldı yada bu ürünün? güvenilir bir adres verebilcek olan varmi elden yada online?

Arkadaslar sp250 hala satılıyormu? max yerinimi aldı yada bu ürünün? güvenilir bir adres verebilcek olan varmi elden yada online?

sp250 ler artık satılmıyor piyasadan kalktı satan sitelerde son stoklarını satıyor ve son kullanma tarihleri bitmek üzere sp250nin yerine max aldı fakat kullananlar aynı etkiyi alamadıklarını belirtiyor içerik olarakda sp250 ve max birbirinden çok farklı

Korktugum basıma geldi desene aynen Max.ı sadece bombalıyolar ürünü deneyemeden kalkmıs acaba günde 3 5 keciboynuzu götürsem aynı enerjiyi verirmi

Korktugum basıma geldi desene aynen Max.ı sadece bombalıyolar ürünü deneyemeden kalkmıs acaba günde 3 5 keciboynuzu götürsem aynı enerjiyi verirmi
:D keçi boynuzu ve performans artırıcı ürünleri birbirine benzetmek gerçekten ilginç bir yaklaşım sp250 yoksa noxplode 2.0 assoult c4 gibi ürünler var dene hangisi uygunsa sana onu kullanırsın

antremandan 30dk önce muscletech nitro amino fx yani bir aminoasit alıyorum. gerek bu ürün olsun gerekse diğer performans arttırıcılar da genelde 30dk önce tavsiye ediliyor. Bu 2sini aynı anda almak sorun teşkil eder mi?

GASPARİ Superpump Max + BSN CellMass Kombinesi

GASPARİ Superpump Max + BSN CellMass elimde bu iki ürün var.

Superpump'ı antreman öncesi Cellmass'ı antreman sonrası şeklinde kullanmayı düşünüyorum problem yaratmayacak gibi ancak sizede danışmak istedim.
Yorumlarınızı bekliyorum

Bunun eski versiyonu kaldırılmış , yeni versiyonu ise Gaspari Superpump Max fakat bunun birşeyere yaramadığı söyleniyor.
Bunu kullanan yokmu?

Selam Arkadaşlar bu ürünü duyup da kullanan arkadaş varmı?

PhD Nutrition V-Max Pump

Şimdiden teşekkürler

Amerika' da diğer adı superdump.

Ürünün ishal yaptığını çok okudum ve forumda da 1 2 kişiden duydum.

Son durum nedir acaba?

İçindeki magnezyumun fazla oluşundan kaynaklanıyor diyorlardı.

Ürünü yakın zamanda kullanan var mı?
Miğde konusunda hiç bir sıkıntı yok ve süper birşey...

Back
Yukarı