Suplement Kür

merhaba arkadaşlar ben

MHP GLUTAMİN SR
APLODAN
ANİMAL PAC
NİTROTECH
CELL MASS

ürünlerinin sparişlerini verdim bunlardan kür yapıcam sizce uygunmudur

BU ÜRÜNLERİ BİR ARADA KULLANMAMIN SAKANCASI OLUR MUbench_O

mesajlarımı siliyorsunuz bari açtığım konuya cevap yazın sorunumu söyledim farkında olmanıza rağmen sadece burası yeri değil diyip siliyorsunuz yerinde açtığım haldede cevap yazmıyorsunuz.
bu sadece salonda çalışan birine hareketi yanlış yapıyorsun deyip doğrusunu göstermemektir.
tamam zaten cevap yazma mecburiyetiniz yok ama

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:27 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:25 ----------

bende onun için birden fazla yerde yazıyorum

Kürün güzel olmuş ama ben aplodan yerine iyi bi BCAA , Amino veya daha faydalı bişey alırdım . Aplodan ben kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım pek aman aman bişey olmadığını sölediler.

yorumunuz için teşekkürler
önerebileceğiniz bcaa ve amino asit var mı? fiyat önemli değil yurt dışından getirtme imkanım vardumbelllls

bu ürünler elime ulaştı kullanmaya başlıcam yalnız nasıl kombine etmeliyim cell mass ın da aplodanında bir haftalık yüklemesi var. ikisini birden yükleme yapabilirmiyim zararlı olurmu. bu ürünler için bir günlük kullanımını söyleyebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

anlaşılan bayağı bilgilisin zahmet edip konuyu açtığına göre bari cevap yazsaydın da biz de bilgilerinden faydalansaydık;)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:13 ----------

dumbellllsduh

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:16 ----------

"Supplement stacklerine kür denmez bu arada."
demişsin de bu arada diyebilmen için öncelikle bir şeyler yazman gerekir. ondan sonra bu arada diyerek ekleme yapabilirsin.

sahines kimse senin konuna yorum yazmak zorunda deil,millete saldırıp durma.git hocana sor.

Supplement stacklerine kür denmez bu arada.

yanlış . suplement kombinasyonlarına da suplement kürü denilebilir. hatta forumda bu konu ile ilgili önceliğiniz suplement kürü olsun diye bir başlık da mevcut.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:36 ----------

sahines kimse senin konuna yorum yazmak zorunda deil,millete saldırıp durma.git hocana sor.

yeni başlayanlar bölümünde bu sporda yeni olan arkadaşlar akıllarına geleni sorarlar . cevap verip vermemek kişiye bağlı . arkadaşın yaptığı gibi saldırgan davranmak ne kadar yanlışsa git hocana sor demek de bir o kadar yanlış.

sahines ; bu ürünlerin hepsini bir arada kullanmanda bir sakınca yok . hiçbirinin bir yan etkisi olmaz . üzerlerinde yazdığı şekilde antrenman öncesi - sonrası şeklinde kullanabilirsin . birbirlerine karıştırarak da kullanabilirsin ( ancak bu şekilde elde ettiğin tat nasıl olur bilemem ) . ben BCAA ve aminoasitleri ayrı olarak almaktansa kaliteli bir protein tozu alıp onu kullanmayı tercih ederim ancak maddi durumun iyiyse herakol22 adlı arkadaşın önerdiği marka ve ürün işini görür.

sabah uyandığında ilk nitrotech
antremandan önce animal pack
antremandan hemen sonra cellmas
20-30dk kadar sonra nitrotech
antremandan sonra ve gece yatmadan önce glutamin alabilirsin 5'er gram

bende buna benzer bir kombinasyon yaptım. aşağı yukarı birkaç değişiklik apılabilir aminoasit ilave edeceksen

güzel glutamin almışsın

yanlış . suplement kombinasyonlarına da suplement kürü denilebilir. hatta forumda bu konu ile ilgili önceliğiniz suplement kürü olsun diye bir başlık da mevcut.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:36 ----------

yeni başlayanlar bölümünde bu sporda yeni olan arkadaşlar akıllarına geleni sorarlar . cevap verip vermemek kişiye bağlı . arkadaşın yaptığı gibi saldırgan davranmak ne kadar yanlışsa git hocana sor demek de bir o kadar yanlış.

sahines ; bu ürünlerin hepsini bir arada kullanmanda bir sakınca yok . hiçbirinin bir yan etkisi olmaz . üzerlerinde yazdığı şekilde antrenman öncesi - sonrası şeklinde kullanabilirsin . birbirlerine karıştırarak da kullanabilirsin ( ancak bu şekilde elde ettiğin tat nasıl olur bilemem ) . ben BCAA ve aminoasitleri ayrı olarak almaktansa kaliteli bir protein tozu alıp onu kullanmayı tercih ederim ancak maddi durumun iyiyse herakol22 adlı arkadaşın önerdiği marka ve ürün işini görür.

Bknz : Despo'nun mesajı thums:

Kür ün sözlük anlamıyanlış hatırlamıyorsam ilaç tedavisi, steroidlerde ilaç kapsamına girdiğinden kür kullanılıyor..
Supplementler ise ilaç kapsamına girmediğinden kombinasyon çok yerinde bir kullanım.

Ha eğer amaç daha gösterişli bir cümle kullanımıysa evet 'kür' doğru tercih supplement kombinasyonunu vurgulamada (Y)

sabah uyandığında ilk nitrotech
antremandan önce animal pack
antremandan hemen sonra cellmas
20-30dk kadar sonra nitrotech
antremandan sonra ve gece yatmadan önce glutamin alabilirsin 5'er gram

bende buna benzer bir kombinasyon yaptım. aşağı yukarı birkaç değişiklik apılabilir aminoasit ilave edeceksen

ben proteini antreman öncesi ve sonrasında diye biliyorum . sabah almamızın ve antreman öncesi almamamızın bir nedeni var mı?

birde ben bu şekilde kullanmaya başladım yalnız antreman öncesi animal pac aldığımda antreman esnasında bitkinlik hissi oluşuyor bu normal midir?

Back
Yukarı