supplament kombinasyonum nasıl sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kivrak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kivrak

Üye
merhaba arkadaşlar boyum 178 , bundan 2 ay önce tam bir bulktım ve 85 kiloydum .belim 94 santimlere kadar çıktı 2 ay definasyon antrenmanı yaptım tabi bu benim için yağ yıkımı oldu beli aç karna 88e kilomu 79 a düşürdüm.Yeniden bulk programına geçicem hafta başında fakat belimin ölçüsü hala beni tatmin etmiyor. bir süre clean bulk düşünüyorum bunun için

Scivation Xtend
Muscletech Nitro tech
Twinlab L-carnitine
optimum glutamine powder

kombinasyonu düşünüyorum ve her antrenman sonu 15-20 dakika koşucam bir süre. belimi 84-85 civarına düşürdükten sonra da kombinasyondan l-carnitine i çıkartıp

weider pure creatine

eklemeyi düşünüyorum ve tam olarak bulka girmeyi düşünüyorum.sizce nasıl ?

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

bir de beni bu iki üründen gelecek olan b6 vitamini fazlalığı korkutuyor bunun aşırı bir etkisi olurmu bana 2 aylık bir kombineden sonra?

merhaba arkadaşlar boyum 178 , bundan 2 ay önce tam bir bulktım ve 85 kiloydum .belim 94 santimlere kadar çıktı 2 ay definasyon antrenmanı yaptım tabi bu benim için yağ yıkımı oldu beli aç karna 88e kilomu 79 a düşürdüm.Yeniden bulk programına geçicem hafta başında fakat belimin ölçüsü hala beni tatmin etmiyor. bir süre clean bulk düşünüyorum bunun için

Scivation Xtend
Muscletech Nitro tech
Twinlab L-carnitine
optimum glutamine powder

kombinasyonu düşünüyorum ve her antrenman sonu 15-20 dakika koşucam bir süre. belimi 84-85 civarına düşürdükten sonra da kombinasyondan l-carnitine i çıkartıp

weider pure creatine

eklemeyi düşünüyorum ve tam olarak bulka girmeyi düşünüyorum.sizce nasıl ?

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

bir de beni bu iki üründen gelecek olan b6 vitamini fazlalığı korkutuyor bunun aşırı bir etkisi olurmu bana 2 aylık bir kombineden sonra?

B6 vitamini fazlalığı sinir sisteminde sorunlar yaratabiliyor.

onu okudum da henüz bir ispatı yok.zaten bu ürünlerden önce her antrenman günü bir adet benexol tablet içerdim onda 250 mg b6 var

Back
Yukarı