Arkadaşlar ben Modellik yapıyorum ve vucudumu daha iyi hale getirmek için yaklaşık 10 ay önce body'e başladım . son 10 ayda normal tempo antreman yapıyorum . Son 1 aydır ilaç kullanmaya başladım. linkdeki gibi fiziğim olsun istiyorum
http://yellowasian.tumblr.com/post/1...tencourt-didio
Weider 3050 - BCAA 2000 - kullanıyorum 1 aydır
Glutamine-sr MHP 300gr 12 hour - sabah - spor sonrası - yatmadan önce şekilde
Hydroxycut Advanced 60 tablet - 3 hafta önce önce kullanmaya başladım (sabah aç karna 2 spor öncesi 2)
''1 ay içinde inanılmaz değiştirdi fiziğimi çok etkisini gördüm bu ilaçların''
Kullandıgım Sup. Ek ne almam gerekir ? creatin düşünüyorum ama su tutucak vucutta diye korkuyorum
+Amino 3050 bitince MuscleTech Nitro Tech Hardcore Pro Series almayı düşünüyorum ama su tutuyomuş vucud da !!!
BU konudaki görüşleriniz nedir ek ne almam lazım . hem yag atıp hem kaslanmak hem parçalamak için ...
Çalışma programım ; Haftanın en az 5 günü (son 1 aydır) 10 dk koşu veya bisiklet - sonra en az 3 karın hareketi - sonra programıma geçiyorum - programda göğüs - omuz - kol olmak üzere 3 günlük program
Becnh press de 60 - 70 basabiliyorum şuan :/
1.82 boyum kilom 67
Omuz : 112
Göğüs : 96
Bel : 79
Kol : 32 (kollarımı çok şişirmek istemiyorum)
http://yellowasian.tumblr.com/post/1...tencourt-didio
Weider 3050 - BCAA 2000 - kullanıyorum 1 aydır
Glutamine-sr MHP 300gr 12 hour - sabah - spor sonrası - yatmadan önce şekilde
Hydroxycut Advanced 60 tablet - 3 hafta önce önce kullanmaya başladım (sabah aç karna 2 spor öncesi 2)
''1 ay içinde inanılmaz değiştirdi fiziğimi çok etkisini gördüm bu ilaçların''
Kullandıgım Sup. Ek ne almam gerekir ? creatin düşünüyorum ama su tutucak vucutta diye korkuyorum
+Amino 3050 bitince MuscleTech Nitro Tech Hardcore Pro Series almayı düşünüyorum ama su tutuyomuş vucud da !!!
BU konudaki görüşleriniz nedir ek ne almam lazım . hem yag atıp hem kaslanmak hem parçalamak için ...
Çalışma programım ; Haftanın en az 5 günü (son 1 aydır) 10 dk koşu veya bisiklet - sonra en az 3 karın hareketi - sonra programıma geçiyorum - programda göğüs - omuz - kol olmak üzere 3 günlük program
Becnh press de 60 - 70 basabiliyorum şuan :/
1.82 boyum kilom 67
Omuz : 112
Göğüs : 96
Bel : 79
Kol : 32 (kollarımı çok şişirmek istemiyorum)