SUPPLEMENT DESTEKLERİ ~~

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar öncelikşe hayırlı bayramlar dilerim ben 4.5 ay fitness yaptıktan sonra 1 aydır bıraktım tekrar başlıyorum 17 yaşında 72 kg yim
Supplement olarak protein tozu alıcam ama aklımda.şöyle bir soru var
Bcaa ve kreatin de almalımıyım vücudun gelişmesi açısından ciddi bi fark ortaya koyar mı teşekkürler

Supplementlerle ilgili bölüm var zaten forumda :D Sporda daha yenisin supplement almana gerek yok hatta hiçbir zaman zarfında zorunlu değildir. Ama bcaa ve kreatin arasında seçim yapcaksan kreatin al derim

Maddi durumun iyiyse canın ne istersen al valla :D Karaciğeri böbrekleri zorlama ama . Zorunlu değildir bunların hiçbiri ha kreatin olabilir belki çünkü besinlerden alamazsın kreatini. Diğerleri isteğe bağlı tabii para çoksa al ne diyim :D[DOUBLEPOST=1406580304][/DOUBLEPOST]Bu arada sorunun altını görmedim. Ciddi bir gelişim sağlamazlar steroid mi bu kardeşm :D Bcaa mesela sen kası o kadar yüksek şiddetle belli sürede onarılamayacak duruma sokamazsın ki zaten bcaa boşuna alırsın şuı an yani. Protein tozu da günlük beslenmen iyiyse eve gidince tavuk pilavin hazırsa ne diye alacaksin ki ? Bunlar her durumda çok çok ufak yardımları olur ama paran varsa zengin falansan durma valla :D

Maddi açıdan allaha Şükür bi sıkıntım yok :D ama boşunada almış olmiyim yani işe yaricaksa aliyim
Protein ihtiyacını hesapla, yemek programı oluştur ve günlük aldığın proteini hesapla, günlük aldığın protein, ihtiyacını karşılamıyorsa protein tozu al.

Ben öyle yapıyorum, her gün kullanmıyorum.

Bu hesaplarım var 1,5 ölçek toz alıyodum normalde devamda edicem ancak kreatin ve bcaa nın,extra bi faydası olur mu kas kütlesi olarak bunu soruyorum sadece

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :
Suplement
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı