up,
beyler elime supplementler ulaştı almanyadan sorunsuz bi şekilde geçti
şunlar geldi
weider maximum kreagenic + İRONMAXX propak+ironmaxx multi vitamin+weider megaforte+weider premium whey+weder amino nox+ all star amino 12000 +giant megamass
aklımdaki kullanım şekli daha doğrusu beslenme stilim dahil yazıyorum yanlışsa dzüeltirseniz sevinirim, birazdan bursaya gidiyorum öğrenci yurduna
sabah uyanır uyanmaz 1 ölçe premium whey
8.00 sabah kahvaltısı (ne çıkar bilmiyorum ama en az20 gr protein çıkarırım, yanıma yumurta pişiricisi aldım her sabah kahvaltıdan sondra ekstra 4 adet yumurta beyazı yiyecem)
13.00 öğle yemeği( bundada ne çıkar bilmiyorum çünkü öğrenci yurdunda olacam ama yağlandıran şeylerden tatlıdan vs. uzak duracam ve öğle yemeğinden sondra 1 adet ironmaxx multi vitamin yada multi vitamini nezaman önerirseniz ozaman kullanırım)
saat 9 dan 12 ye kadar dersane
14:00 öğlen 1 porsiyon giant megamass yarım litre yağsız sütle , 14:30 1 ölçek weidermaximum kregenic, 15:00 antreman sondrası 3 yemek kaşığı yarım litre yağsız süt ile giant megamass
akşam yemeği saat 19:00 (bundada ne çıkar bilmiyorum)
gece 10:30 mecburi yatış , yatarken 1 adet megaforte
not; ironmaxx propak kreatin+maca enzym whey protien vs.vs. içerdiği için bu propakı listeye eklemedim bu liste beni, 2 ay görürür , 2 ayın sonunda sadece propak ve megaforte kullanmayı düşünüyorum çünkü 100 gr propakta
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ironmaxx-propak-t42505.html?t=42505&highlight=ironmaxx bunlar var, yani komplex bi ürün
tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler , ha bu arada aralık ayında 3 kutu clenbuterol kürü yapabilirim , antreman stilim haftada 5 gün ağırlık ve ağırlık antremanı sonrası 20-30 dk arası cardio. hazirana kadar kasları en iyi şekilde büyütmek istiyorum ve yağ oranımı %17 den %10 a indirmek hazirandan sondrada süper sonik define olmak yağ oranımı inş. hayırlısıylşa %10dan %6 ya indirmek ,
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:24 ----------
yardım edebilecek arkadaşlar buraya yazın ben şimdi çıkıyorum bursaya doğru

anca cumar tesi okuyacam , antreman listeside veya bulk için en güzel harektler püf noktalar vs. ekleyebiilriseniz sevinirim