speedtouch
Üye
Değerli Hocalarım ve Arkadaşlarım vucudumun idealimdeki şekle kavuşmasında bana yardımcı olucak bir supplement kürü arıyorum bu konularda bir hayli tecrübesizim ve yardımlarınızı bekliyorum, öncelikle şunu belirtmek isterim , amacım aynı anda vucüt çalışıp definasyon yapmak, vucudumun bir alt yapısı var (lisanslı futbolcuydum)
önerilerinizle beni aydınlatırken şu kriterle dikkat ederek cevap verirseniz gerçekten çok yardımcı olursunuz
0-Bunu okuyunca bana gerçekten kızıcaksınız ama ben prensiplerimden ötürü kredi kartı kullanmıyorum o sebeple alış veriş merkezleri ya da eczaneler de bulabileceğim tarzda supplementler önerirseniz çok mutlu olurum sipariş imkanım malesef yok
1-Öncelikli amacım antreman performansı
2-Kas gelişimini boostlıcak bir supplement önerebilirsiniz
3-Fazla hacim ya da weight gainer(kilo aldıran supplementler) olmasın istiyorum
4-Definasyon olayında bana yardımcı olabilecek bir supplement
Biliyorum çok şey istedim fakat eğer bana uygun bir supplement kürü yazarsanız gerçek anlamda beni çok mutlu edersiniz
Son olarak yaşım 20 boyum 1.74 kilom 72
Saygılarımı Sunarım,teşekkürler ederim
önerilerinizle beni aydınlatırken şu kriterle dikkat ederek cevap verirseniz gerçekten çok yardımcı olursunuz
0-Bunu okuyunca bana gerçekten kızıcaksınız ama ben prensiplerimden ötürü kredi kartı kullanmıyorum o sebeple alış veriş merkezleri ya da eczaneler de bulabileceğim tarzda supplementler önerirseniz çok mutlu olurum sipariş imkanım malesef yok
1-Öncelikli amacım antreman performansı
2-Kas gelişimini boostlıcak bir supplement önerebilirsiniz
3-Fazla hacim ya da weight gainer(kilo aldıran supplementler) olmasın istiyorum
4-Definasyon olayında bana yardımcı olabilecek bir supplement
Biliyorum çok şey istedim fakat eğer bana uygun bir supplement kürü yazarsanız gerçek anlamda beni çok mutlu edersiniz
Son olarak yaşım 20 boyum 1.74 kilom 72
Saygılarımı Sunarım,teşekkürler ederim