iyi günler uzun zamandır body yapıyorum haftann 6 günü bugüne kadar superpump sizeon gibi bütün ürünleri kullandım..3 aydirda aralıksız protein tozu ve aminoasit kullanıyorum..boy:1.90 kilo:83 yaş :24 haftada 6 antrman yapiyorum şimdi yeni supplementler aldım nasıl hangi arada kullanim yardım istiyorum.besllenme programım
sabah 5 yumurta beyazı arti bir dilim fıstık ezmeli tam tahıllı ekmek
1 saat sonra: 5 yımurta beyazı
sonra :1 muz
öğlen:160 gram light ton balığı
ikindi:50 gram nesfit ve 500ml yağsiz süt
akşam 6 bçk:lapa ve haşlanmış tavuk
2 saat anreman yapıyorum arada 2 shake optimum toz
gece kivi ve ligt yoğurt
supplementlerim
ptmum whey-bsn syntha 6 -celltech hardcore proseries-optimum amino 2222 325 tablet-gnc zma
şimdi nasıl bi kombinasyon yapim hepsini kullanmam şart değil mesela zma kullanmayaibilirm vücuda çok yüklenmekte istemiyorum uzun zamandir diyetteyim gerçi kan ve idrar testlerin normal çıkıyor...
yorum yazan bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim...amacım define ve iri vücut yapmak..
amino asitleri ne zaman alim en önemlisi celltech nasıl kullanim....
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:36 ----------
ayrıca gaspari myofusion var elimde...düzenli milk thistle kullaniyorum ve suppradyn yeni bi günlük vitamin alimmi one a day gibi
sabah 5 yumurta beyazı arti bir dilim fıstık ezmeli tam tahıllı ekmek
1 saat sonra: 5 yımurta beyazı
sonra :1 muz
öğlen:160 gram light ton balığı
ikindi:50 gram nesfit ve 500ml yağsiz süt
akşam 6 bçk:lapa ve haşlanmış tavuk
2 saat anreman yapıyorum arada 2 shake optimum toz
gece kivi ve ligt yoğurt
supplementlerim

şimdi nasıl bi kombinasyon yapim hepsini kullanmam şart değil mesela zma kullanmayaibilirm vücuda çok yüklenmekte istemiyorum uzun zamandir diyetteyim gerçi kan ve idrar testlerin normal çıkıyor...
yorum yazan bilgi veren herkese şimdiden teşekkür ederim...amacım define ve iri vücut yapmak..
amino asitleri ne zaman alim en önemlisi celltech nasıl kullanim....
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:36 ----------
ayrıca gaspari myofusion var elimde...düzenli milk thistle kullaniyorum ve suppradyn yeni bi günlük vitamin alimmi one a day gibi