Supplement kombinasyonu (Clean bulk)

wrath06

Üye
Merhabalar
Ramazandan yeni çıktık malum kas kaybı yaşadım.2 ay aradan sonra yeniden başlamayı düşünüyorum. Boy:1.79 kilo şu an 83 hacimli bir şekilde 8-10 kg kas alma amacım var.
Aklımda tasarladığım supplement kobinasyonu şöyle;
-Dymatize iso 100 whey
-Creatine (hangi marka alacağım hakkında fikrim yok- ultimate,weider ve 4D arasında kaldım)
-No Xplode favori supplementim daha önce 2 kutu kullandım daha iyisi varsa tavsiyenizi beklerim
Çalışma prensibim çok ağırlık az tekrar olabildiğince ağır kaldırıyorum 5 yıllık body geçmişim var 3-4 ay önce No Xplode ve universal 3001 kombinesi yapmıştım beslenme fazla iyi değildi ama yinede hacimli vucut elde etmiştim sadece şimdi daha sistematik çalışmak istiyorum...

8kg kasi ne kadar surede almayi planliyosun uzun vadede degil mi?
Ayrica yag oranin dusukse vucudun baya iyidir diye tahmin ediyorum ayni boydayiz fakat ben en son 73 falandim :D

Glutamine kullanmistim (optimum) bi faydasini gorememistim kimi forumlarda igne formunda alinmayan glutamine in faydasi olmadigini soyleyenler var ama onun yerine kaliteli bir bcaa olabilir.

Semih evet uzun vadede almayi dusunuyorum seneye nisan mayis a kadar boyle sonra cok sert olmayan bir yag yakimi (2 kez yag yakimina girdim hatri sayilir kas kaybettim) kas kayibini en aza indirecek sekilde yapmayi planliyorum

Bugun universal amino 3001 (bence tartismasiz en iyi amino asittir)
4D Pure creatine 300 gr
Meshur dymatize iso 100 whey hdrolize protein aldim toplam maliyeti 370 lira tuttu.
Iso 100 un tadi pek guzel degil hatta berbat

Haftada 3 gun gidiyorum antremana vucut yeni yeni hamligini atiyor agri kalmadiginda oldukca agir girmeyi planliyorum
Az hareket az tekrar cok agirlik

Bu arada no xplode almadim onuda 1-2 hafta sonra almayi dusunuyorum 1 kg lugu var ben 645 gr ligini almayi dusunuyorum

Konu hortlatalım yukarıda yazdigim kombinasyonla 89 kilolara kadar ciktim baya hacimlendim yag yakimina gireli bir bucuk ay oldu hydroxycut elite kullaniuorum etkisi guzel yag yakiminda kilo orani benim icin onemli degil onemli olan bel olcusu 94 cm den 88 cm e dustum kollar 43 cm inceden yag yakimina devam ediyorum yag yakip kaslanmak isteyenlerdenim :) beslenmeyi mumkun oldugi kadar dogal yapiyorum (ymurta tavuk balik vs) hedefim 80-83 cm bel 44 cm kol

Arkadaşlar bu sabah aç karnina bel olcusu aldim 85 cm cikti 2 ayda 9 cm verdim 3 veya 5 cm kaldı hadi bakalim

Supplementler sadece ufak yardimcilar yağ tuz ve fazla karbonhidrat almiyorum sadece ihtiyacim olani aliyorum.

Kilit nokta yüksek proteinli diyet yapmakta ve yanına az karbonhidrat eklemekte, diyet yağ yakimina yonelik fakat belli bir zamandan sonra clean bulk yaptigimi zannediyorum cunki yag yakarken kaslaniyorum ne kadar cok kas okadar fazla yag yakimi ben bunu tecrube ettim

Hava soguk eskisi gibi motivasyonum yok kardiyoyu aksatiyorum kac antremandir.. ama motivasyon olmazsa olmaz...

Yine basladık bakalım bel 87 cm kilo 86 (elbise ayakkabi ile) kullandigim urunler;
universal 3001
Mp cobat kompleks protein
50 calibre N.O ürünü

wrath06 konu dışı bir soru olacak ama ne yaptın TSK mülakatını falan? Girdin mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arkadaşlar 84 kiloyum bel 86 cm tecrübe ettiğim tek şey kardiyo zaman kaybıdır kardiyo yapmadan yağ yakıyorum hemde ufaktan kas kazanıyorum. Bunu antremanda set arası az dinlenmeyle yapıyorum tekrar sayısı gibi rakamsal değerler kesinlikle önemsiz kas nerde yorulursa ağırlığı ozaman bırakıp 30-40 sn dinlenip tekrar diğer sete giriyorum.

Beslenme olarak az yağ az karbo yüksek proteinli besleniyorum.
-Günlük 10 yumurta beyazı
-250 gr lor ve 250 gr yoğurt karıştırarak yiyorum.
-Bcaa, Whey, Creatine
-Demir,çinko,magnezyum,omega 3 kullandığım takviyeler

Gelişim şu an sıkıntısız.

Hedef 80 cm bel ölçüsü 44 cm kol.. (şu an 42.5 definisyon dönemi ölçüsüdür. Bulkingde 45 cm soğuk)

Anladığım kadarıyla şuan sen fazla yağlanmadan bulk yapma amacındasın ve ondan dolayı karbo yu az proteini cok tutuyorsun doğru mudur ?

Kasa Yönelik hacimlenmek gerçekten zordur ama işin sonuda temizdir meşakkatli bi yol kolay gelsin gelişimi görürüz inşallah.

Zaten asıl definisyonu yazın düşünüyorum bu aslında bir ön hazırlık sadece temiz beslenip iyi antreman çıkarıyorum haa bir daha bulking yaparmıyım kesinlikle yapmam çünkü elime yüzüme bulaştırıyorum iyi hacim elde ediyorum ama karın bel yağlandımıda 44-45 cm kolu gözüm görmüyor en iyisi az olsun temiz olsun

Back
Yukarı