Arkadaşlar merhaba,
10 senedir sporla uğraşmaktayım.Bunun 8 senesini basketbol oynayarak 2 senesini'de ağırlık çalışarak geçirdim.Geçtiğimiz şubat'a kadar düzenli olarak spor salonuna gidiyordum.Malum yaş kemale erince birde askerlik sıkıştırınca 339kd olarak askerlik görevimi tamamlayıp ; havasında o güzel ter kokusunun olduğu paslı ağırlıklarımın altına döndüm
.7 8 aylık bir ara süreçten sonra malum vücudum kas kaybına uğradı ve biraz zayıfladım.Gelir gelmez Eylül 25 gibi gene spor'a başladım şu geçen 1.5 ay süre zarfında'da yavaş yavaş toparlanmaya başladım.Şimdi Ocak 1 itibariyle kafamda oturttuğum bir supplement kombinasyonu var.Bunu'da sizinle paylaşayım dedim.
Boyum:1.86
Kilom:85
Kombinasyon1
1.Musceltech Nitrotech hardcore -Protein (idmandan 20 dk sonra)
2.No-xplode-(idmandan önce)
3.Cell-Mass-(idmandan hemen sonra)
4.Beta Alani6-(idmandan hemen sonra)
5.Glutamine-(gece yatarken)
6.casein protein tozu-(gece yatarken)
Kombinasyon 2
2.Üniversal Creatine-(idmandan önce-sonra)
3.Üniversal Beta alani6(idmandan sonra)
4.Üniversal Glutamine (gece yatarken)
5.Casein protein tozu-(gece yatarken)
Şimdi bu 2 kombinasyon'dan birini hayata geçirecem
sizce bu oluşturduğum kombinasyonlar nasıl ? Seçtiğim kombinasyon tercihlerim doğrumu ? Marka olarak seçtiğim ürünler'de sizce değişiklik yapmalımıyım?
Şimdiden bu yazıma zaman ayırdığınız ve bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
10 senedir sporla uğraşmaktayım.Bunun 8 senesini basketbol oynayarak 2 senesini'de ağırlık çalışarak geçirdim.Geçtiğimiz şubat'a kadar düzenli olarak spor salonuna gidiyordum.Malum yaş kemale erince birde askerlik sıkıştırınca 339kd olarak askerlik görevimi tamamlayıp ; havasında o güzel ter kokusunun olduğu paslı ağırlıklarımın altına döndüm

Boyum:1.86
Kilom:85
Kombinasyon1
2.No-xplode-(idmandan önce)
3.Cell-Mass-(idmandan hemen sonra)
4.Beta Alani6-(idmandan hemen sonra)
5.Glutamine-(gece yatarken)
6.casein protein tozu-(gece yatarken)
Kombinasyon 2
2.Üniversal Creatine-(idmandan önce-sonra)
3.Üniversal Beta alani6(idmandan sonra)
4.Üniversal Glutamine (gece yatarken)
5.Casein protein tozu-(gece yatarken)
Şimdi bu 2 kombinasyon'dan birini hayata geçirecem

Şimdiden bu yazıma zaman ayırdığınız ve bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.