supplement kombinasyonum hakkında yardımm

MeRt46

Üye
arkadaşlar şuan ****** pro amino lıquıd-scitech glutamıne-ıds bca ve muscletech protein tozunu lıquıd amıno hariç sadece antreman olduğu günler kullanıyorum.

amınoyu ise her sabah kalktığımda bir ölçek alıyorum.

antreman günlerinde ise yine sabah kalktığımda bir ölçek amıno-antreman öncesi 1 ölçek amıno ve 4 tablet bca-antreman sonrası bir ölçek protein tozu ve tozun içine karıştırdığım 6 gram glutamıne ve 4 tablet bca.

sizce yanlış yaptığım bir şey varmı? sabah kalktığımda amıno almam doğrumu? (amıno nun bir ölçeğinde 16 gr protein var) antreman yapmadığım günlerdede kullanmam gereken supplementler varmı? veya bunlara ek olarak şu ürünüde alsan süper sonuç alırsın diğeceğiniz bi ürün varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler saygılar..

nasıl kullandıgını hiç okumadan kendi adıma nasıl kullanırdım onu yazıyorum.
sabah kalkar kalkmaz whey
antrenmandan 15 dakıka once bcaa
antrenmandan hemen sonra liquid amino
yatmadan yarım saat once glutamın

kratos1 haklısın ama gerçekten sabah kalktığımda toz kullanamıyorum o yüzden aminoyu tercih ettim içinde 16 gr protein içeriyor ayrıca.yorumun için teşekkürler

Glutamınde bılındığı gibi bir amino asit. 1 ölçek wheyde nereden baksan 4 gram vardır. 6 gramda sen alsam 10 gram olur.

Sayın supplement hocam Brhmcr 10 gram için bile çok demişti.

Ayrıca gece yatmadan da alabilirsin glutamin i.

Saygılarımla...

glutamıne kutusunun üzerinde bir servis 6 gram dır diye yazıyor ona itibar edip 6 gr kullanıyorum bende markasıda scitech

Back
Yukarı