Supplement Kombinasyonum

Knock0ut

Üye
Weider Premium Whey
Weider Amino Liquid Mega Forte
Mhp Glutamin Sr 12
Twinlab Creatine Fuel

Bu dörtlüyü sabah aç karna Whey daha sonra glutamine. Spordan 1 saat önce creatine yarım saat önce mega forte yarısını içicem. Antremandan sonra tekrar whey ve glutamine. Gece yatmadan öncede mega fortenin kalanını içmeyi planlıyorum. Sizce iyimidir görüşlerinizi bekliyorum.

Bence yeterli.
Zaten ürünlerin kalitesi ortada

Merhaba,

Hazır konu açıkken bende sorayım. Şimdi ben supplementleri kullanmaya yeni başlayacağım. Hergün 2 saat ağırlık çalışması ve 30dk kardiyo yapıyorum. Vermem gereken kilolarım var. O yüzden kilo almayacağım şekilde ürün almam gerekiyor. Bunları kullanırken:

1)Sabah kalkınca
2)Antremandan önce
3)Antremandan sonra
4)Yatmadan önce

Bildiğim kadarı ile antreman sırasında çabuk sindirilen ürünler almamız gerekiyor. Yatmadan önce ve sabah kalkınca yavaş sindirilen ürünleri kullanmamız gerekiyor?

Peki bu ürünler nelerdir?
İçinde hangi maddeler bulunması gerekiyor?
Özellikle hangi markaları tavsiye ederseniz?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

Merhaba,

Hazır konu açıkken bende sorayım. Şimdi ben supplementleri kullanmaya yeni başlayacağım. Hergün 2 saat ağırlık çalışması ve 30dk kardiyo yapıyorum. Vermem gereken kilolarım var. O yüzden kilo almayacağım şekilde ürün almam gerekiyor. Bunları kullanırken:

1)Sabah kalkınca
2)Antremandan önce
3)Antremandan sonra
4)Yatmadan önce

Bildiğim kadarı ile antreman sırasında çabuk sindirilen ürünler almamız gerekiyor. Yatmadan önce ve sabah kalkınca yavaş sindirilen ürünleri kullanmamız gerekiyor?

Peki bu ürünler nelerdir?
İçinde hangi maddeler bulunması gerekiyor?
Özellikle hangi markaları tavsiye ederseniz?

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

ilk etapta hiç supplement kullanmadan kardiyo yaparak fazla kilolarından kurtulmaya çalışmalısın. ideal kilona düştüğünde gene supplement kullanmadan hafif ağırlık çalışmalarına başla. yaklaşık 2 ay böyle devam ettikten sonra supplement kullanmaya başlayabilirsin. o gün geldiğinde hangi supplementi kullanıcağın konusunda yardımcı oluruz.

ilk etapta hiç supplement kullanmadan kardiyo yaparak fazla kilolarından kurtulmaya çalışmalısın. ideal kilona düştüğünde gene supplement kullanmadan hafif ağırlık çalışmalarına başla. yaklaşık 2 ay böyle devam ettikten sonra supplement kullanmaya başlayabilirsin. o gün geldiğinde hangi supplementi kullanıcağın konusunda yardımcı oluruz.

Ben zaten supplementi alana kadar ideal kiloma ulaşırım. Şu an zaten sadece bilgi topluyorum thums: Baya bir araştırdıktan sonra almayı tercih ediyorum. O yüzden sorduğum sorularda yardımcı olabilirseniz sevinirim weightlifter

Back
Yukarı