speedtouch
Üye
öncelikle herkeze selamlar değerleri arkadaşlarım&hocalarım
bir müddettir para biriktirmekteyim, şöyle kendim için uygun bir supplement kombinasyonu düşünmekteydim...
önümüzdeki hafta şöyle 1.5 aylık bir kür uygulamayı düşünüyorum ardından sadece whey ile devam edicem
muscletech nitrotech whey protein
weider pure creatin
animal pump
optimum cazein protein
sabah uyanınca 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra 2ölçek-nitrotech whey protein
idmandan 40 dk önce boş mideye animal pump
ağırlık biter birmez streching e başlamadan 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra nitrotek whey 2 ölçek
yatarken optimum casein
off günlerde
uyanınca 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra 2 ölçek whey
akşam yemeğinden önce 5 gr weider pure creatin
yatarken optimum casein
not:creatin yükleme haftasından sonra günde 5 gr alacağım
kendimle alakalı kısaca bilgi vermek gerekirse; 20 yaşındayım ömrümün yarısını lisanslı olarak futbol oynayarak ve fitness yaparak geçirdim, body building de 4.ayımdayım,iki adet resmim snap-shots ta bulunmakta.
idmanlarım oldukça sert geçmekte, o derece ki halsizlik uykusuzluk vucut direnci düşüklüğü hat safhada,her öğünümde insan üstü yemek yiyorum(besin değerleri boş olan besinler değil kesinlikle) midem patlayana kadar ama yine de kendimi tam anlamıyla toparlayamaıyorum, istiyorum ki supplement desteği alayım,recovery hızlansın, kendimi daha rahat toparlıyım.
danışmak istediğim nokta:
arkadaşlarım ve hocalarım sizce bu supplement kombinasyonu uygunmudur, neleri ekleyip neleri çıkartabilirim?
şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım
bir müddettir para biriktirmekteyim, şöyle kendim için uygun bir supplement kombinasyonu düşünmekteydim...
önümüzdeki hafta şöyle 1.5 aylık bir kür uygulamayı düşünüyorum ardından sadece whey ile devam edicem
muscletech nitrotech whey protein
weider pure creatin
animal pump
optimum cazein protein
sabah uyanınca 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra 2ölçek-nitrotech whey protein
idmandan 40 dk önce boş mideye animal pump
ağırlık biter birmez streching e başlamadan 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra nitrotek whey 2 ölçek
yatarken optimum casein
off günlerde
uyanınca 5 gr weider pure creatin
20 dk sonra 2 ölçek whey
akşam yemeğinden önce 5 gr weider pure creatin
yatarken optimum casein
not:creatin yükleme haftasından sonra günde 5 gr alacağım
kendimle alakalı kısaca bilgi vermek gerekirse; 20 yaşındayım ömrümün yarısını lisanslı olarak futbol oynayarak ve fitness yaparak geçirdim, body building de 4.ayımdayım,iki adet resmim snap-shots ta bulunmakta.
idmanlarım oldukça sert geçmekte, o derece ki halsizlik uykusuzluk vucut direnci düşüklüğü hat safhada,her öğünümde insan üstü yemek yiyorum(besin değerleri boş olan besinler değil kesinlikle) midem patlayana kadar ama yine de kendimi tam anlamıyla toparlayamaıyorum, istiyorum ki supplement desteği alayım,recovery hızlansın, kendimi daha rahat toparlıyım.
danışmak istediğim nokta:
arkadaşlarım ve hocalarım sizce bu supplement kombinasyonu uygunmudur, neleri ekleyip neleri çıkartabilirim?
şimdiden teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım