Supplement kullanımı...

Abilerim,Hocalarım ve kardeşlerim herkese öncelikle merhaba.Benim sizlere sorum elimdeki ürünleri nasıl kullanmalıyım? Daha önce sadece protein kullanıyordum artık gayet ileri dönük calısmaya basladım.Elimdeki ürünleri sizlere sayayım sizde nasıl kullanacagım konusunda yardımcı olursanız memnun olurum.

1-Muscletech hardcore whey protein
2-Ultimate pro. sensation 81 kazein
3-Gaspari Amino max 8000
4-Ultimate AOL(Arginine ornithine lynsine 750 mg
5- Hardline Glutamine kapsül(Bu Hediye olarak geldi 5 kutu gereği varmıdır yorumlarda size kaldı.

Saygılar.bench_O

Antrenmandan yarım saat önce
5 tablet amino + 2 tablet glutamin

Antrenmandan hemen sonra
whey + 2 tablet glutamin

Yatmadan yarım saat 1 saat önce
Kazein + Aol 4 tablet

Bence böyle kullanmalısınız. Güzel bir kombinasyon olmuş

Ondersim arkadaşın söylediği kullanım şekli iyidir , oranları sen isteğe göre arttırıp azaltabilirsin. Fakat bu kombinasyonda AOL olmasada olurdu onun yerine creatine kullanman daha faydalı olur. Gasparı Aminonun hem iyi hemde kötü demiyimde gereksiz yanları var. İyi yani yüksek oranda leucine içermesi , gereksiz yanida aynı oranda taurine içeriyor. Yinede iyi bir aminoasit sayılır.

Hardline creatine'imde vardı onu yazmayı unutmusum Aol gereksiz diyorsanız kutuyu acmadım arkadaslara veririm onu aksam yatarken aol yerine creatine mi alim peki.Ben creatine'ni sabah kaltıgımda,antrenmandan 30 dk önce ve 30dk sonra alıyorum.

Hardline creatine'imde vardı onu yazmayı unutmusum Aol gereksiz diyorsanız kutuyu acmadım arkadaslara veririm onu aksam yatarken aol yerine creatine mi alim peki.Ben creatine'ni sabah kaltıgımda,antrenmandan 30 dk önce ve 30dk sonra alıyorum.

off günlerde sabah kalkar kalkmaz antrenman günleri 30 dk önce ve antrenmandan hemen sonra alabilirsin. önemli olan günlük 10 gramı geçmemek.

Back
Yukarı