Supplement kullanma şeklim sizce doğru mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

stoica

Üye
Arkadaşlar merhaba şu an elimde whey,glutamine ve bcaa var.Bu üçünü antremandan sonra 1 er ölçek atıp kullanıyorum.Yaş :26 Boy:195 Kg : 89
3-4 aydır salona gidiyorum daha önceden de bölük pörçük gitmişliğim vardı.Sizce bu üçünü en verimli biçimde nasıl kullanmalıyım?
Bu arada dün de musc. mass gainer aldım biraz hacimlenmek istiyorum bunu da eklersek kullanım şeklim nasıl olmalı ?

İyi forumlar

Whey ve gainer karıştırıp antrenmandan yarım saat önce ve hemen sonrası için kullanabilirsin, bcaa antrenman arasında ve sonrasında, glutamin antrenman sonrası ve yatarken bir ölçek kullanabilirsin..Antrenman öncesi ve sonrası kullanacağın supplementleri aynı shaker da karıştırıp hepsini bürlite tüketebilirsin..

Whey ve gainer karıştırıp antrenmandan yarım saat önce ve hemen sonrası için kullanabilirsin, bcaa antrenman arasında ve sonrasında, glutamin antrenman sonrası ve yatarken bir ölçek kullanabilirsin..Antrenman öncesi ve sonrası kullanacağın supplementleri aynı shaker da karıştırıp hepsini bürlite tüketebilirsin..
Görüşün için teşekkür ederim.Açıkçası benim planım şu : Sabah kalkar kalkmaz gainer içmek ya da yulafla beraber tüketmek. whey+bcaa+glutamin ise spordan sonra birde ekstra olarak glutamin yatmadan önce.Çünkü whey ve gainer ı ant. dan yarım saat önce alırsam muhtmelen şişkinlik yapar.

Bcaa idman oncesi veya idman sirasi
Glutamine idman sonrasi ve yatmadan once
Protein tozu istedigin zaman, tercihen idman sonrasi
Gainer sabah yarim olcek, idman sonu yarim olcek..

Bcaa idman oncesi veya idman sirasi
Glutamine idman sonrasi ve yatmadan once
Protein tozu istedigin zaman, tercihen idman sonrasi
Gainer sabah yarim olcek, idman sonu yarim olcek..
gercekten cok tesekkur ederim gayet acik yazmissiniz.peki idman oncesi alacagim bcaa yi ne kadar zaman once almam gerekiyor, bir de ben gainer i sabah kalktigimda icsem , whey ide idman sonrasi kullansam uygun mudur sizce ?

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-26)

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı