SUPPLEMENT MARKALARI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hsd dedi:
ahmetless dedi:
size iki tavsiye vitagro creatine ve Twinlab Amino fuel 1000, bu markaların üzerine tanımam ..
iyide burada bulmak çok zor bunları ancak netten oda ups falan ücret malum ama genede tr den hesaplı
arkadasım ımkanı olanlar yazıyorlar ve daha sonra bırcok kısıde ulkemızde bulunanların hepsını yaramaz sanıyor.ben hepsını denedım ve burada soyluyorum.ultımate ve hard lıne urunlerı bence gayet guzel.hiç kendını kasma.bu tavsıye edlılen urunlerın bırcogunu bulmak ıcın ugrasacaksın ve belkıde buldugun urun sahte yada skt. gecmiş olacak.git solıd gıdaya yada kavi gıdaya için rahat bır sekılde antrenmanını yap.

ultimate iyidir ben kötü demedim ama sadece ultimate iyidir bu benim şahsi fikrim ama fiyatlar pahalı

hsd dedi:
ultimate iyidir ben kötü demedim ama sadece ultimate iyidir bu benim şahsi fikrim ama fiyatlar pahalı
dogrudur ultımate fıyatları bıraz yuksek.mesela ultımate amıno 2000'ı ben 77 ytl. alıyorum ama hard lıne amıno 2000 50 ytl alıyorum.

ben weıder buldum bılın bakalım fıyat nekadar 35 mılyon kılosu. sordum sorusturdum, arastırdım ıncırlık ussündekı amerıkan askerlerı turkıyeye getırıp cok cuzzı fıyatlara satıyolrmıs yalnız sut proteın wey proteın diğil. :oops:

ahmetless dedi:
size iki tavsiye vitagro creatine ve Twinlab Amino fuel 1000, bu markaların üzerine tanımam ..

peki ben bu twinlabı nereden alacağım bana bi arkadaş birisinden buldu twinlab amino likit ama bitirdim tekrar almak istiyorum şimdiden teşekkürler :)

bence
ultimate pahalı ve normal kalitede
hardline ucuz ama iyi değil
all stars çok iyi ama pahalı
weider pahalı ama iyi
universal fiyatı normal ama bence en iyisi

saygılar

Neo dedi:
bence
weider pahalı ama iyi

saygılar

ultimate' in hangi ürnünü kullandın memnun kalmadın :!:

dominic dedi:
Neo dedi:
bence
weider pahalı ama iyi

saygılar

ultimate' in hangi ürnünü kullandın memnun kalmadın :!:

aslında ultimate in bir tek whey proteinini beyenmedim diğerleri başarılı özellikle massive gainer, amino

Back
Yukarı