PANZEHIR dedi:Joe weider yada allsatr markalarinin fiyatlari oldukca pahali . Almanya dada pahali. Alman üreticiler daha ucuza satarken (mesela powerman alman üreticidir) amerikan üreticiler pahali satiyorlar. Genelde büyük kurulus olmasi sebebiyle böle olsa gerek.
Ultimate markasi da kaliteli ve düzgün üretim yapiyor ve ucuza satiyor.
ultimate de kazık abi ben şu an powerman amino 5100 325 tablet kullanıyorum gayette memnunum fiyatıda 50 milyon civarı ultimatein amino 2000 325 tabletin fiyatı 95 civarı ultimatete kullandım ve emin olun kalite açısından aralarında 45 milyonluk bi fark yok aradaki farkı sadece marka olması, ultimatein super amino 2000 mg/325 tablet in fiyatı US'de 22 $ civarı yani 30 milyon ki bu 22 $ amerikan ekonomisine göre yani 3-5 tane hot dog parası, bildiğim kadarıyla ithalatcılar bulnarı alırken navlun bedelini gönderici firma veriyor artı toptan alımlarda piyasa fiyatından almıyosun bunu daha ucuza alıyosun hadi diyelim 17 dolardan aldın ithalat işlemleri vb içinde de abartı bi rakam olarak %35 koyalım eder sana 22,95 $ dolar hadi diyelim yeterli kapital bulamadın yada mal gümrükte takıldı gümrüğe ve sealand şirketine de çok para bayıldın oldu 30 $ ki bu rakam için maliyeti ciddi abartmak lazım eder sana eder sana 40 milyon lan hadi olsun 45 adamlar satıyo 95 yani 70,40 $'a yuh derim beni başka bi şey demek .