Supplement Tavsiye Boy 1.85 Kilo 72 Yaş 24

Öncelikle Hepinize Merhabalar Arkadaşlar;
Ben Bu sporu ayklaşık 1 yıldır düzensiz olarak yapıyorum ve pek bi aşama kaydedemedim. 1 aylık bir aradan sonra tekrar başladımve 3. haftamdayım.
Şimdi aynı zamanda modellikle yaptığım için yaza kadar çok çalışarak bir şeyler yapmak istiyorum ve bunu supplement ile desteklemem gerekiyor.Şimdi hocam bana ;

Optimum Whey + Optimum Pre Load Creatin + Optimum Serious Mass + ve Ultimate Amino Gold önerdi.

Sizlerinde görüşleri benim için çok değerli arkadaşlar.Bana tavsiyelerinizi bekliyorum ve nasıl bir kombine yapmam gerektiğinide öğütlerseniz minnettar olurum.

Teşekkürler...bench_O

4-5 kg alsan hoş olur onun içinde gainera lüzum yok.Bence creatine lüzum yok faydasını alamazsın şimdilik.Kaliteli bir whey yeter bana sorarsan amino bana biraz teferruat gibi geldi.Aksatmadan 2 ay antreman yapıp creatine geçersen daha çok etki alırsın:) Birde eklemeyi unuttum antremandan 45 dakika önce koyu bir kahve tavsiye ederim.Ve bunu hiçbir suplemente değişmem.Gerçekten bende sağlam pump etkisi yaratıyor.

Son düzenleme:
Optimum whey yeter bence,modellik yapıyorum diyorsun vücudun iyidir,diğerlerine para dökme.

Dostlar zaten size danışma nedenimde budur.Herkes farklı amaçlar altında farklı tavsiyelerde bulunuyor.Benimde bu konuda kafam çok karıştı malum.Bu sebeple sizden gelecek en küçük tavsiyler benim için çok önemli.

Back
Yukarı