Supplement ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bevkon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bevkon

Üye
Arkadaşlar yaşım 17. Bu spora yeni başladım. Ancak sporu daha önce yaptığımdan doluyı az çok bilgim var. 3 ay sonra Supplement almayı düşünüyorum. Yaşım gereği Supplement içmemde bir sakınca olurmu ?

Spora yeni başladıysn 3 ay sonra değil 5-6 ay sonra başlamanı tavsiye ederim. 3. ayında kullanacağın supplementın sana extradan yararı çok az olur. Yaşın gereği içmende sakınca olmayabilir fakat bu hangi supplementları kullanacağına bağlı. Whey protein, çok yüksek mg'lı olmadıkta aminoasit vb şeyler kullanılabilir. 17 yaşında animal pump, cut gibi besinleri kullanma.

yeni başladıysan zaten ilk 1-2 ay gelişimin düzgün beslendiğin takdirde çok hızlı olacak o yüzden şu sıra suplement e gerek yok ama sıkı beslen günde en az 6 öğün ye 3 ayın bi,ttikden sonrada suplementlere girebilirsin hiç bir zararı yoktur ama bende Sforever gibi düşünüyorum hemen suplemente başlama en az 3 ay geçsin ki faydasını hissedesin

daha detaylı anlatmak gerekirse supplement bugün bile kullanabilirsin fakat bu bir gerçek vücuduna aldığın supplementleri yakman lazım ve yeni olduğun için yakamayacaksın wcye gidince zengin olacak tavsiye edilmeme sebebi bu paran boşa gitmesin ama gainerla başlayabilirsin mesela karbonhidrat idman için çok lazımdır

Çok iyi anladım. Yardımcı olan herkese çok iyi teşekkür ederim...

Back
Yukarı