Supplementlar için Kaşık Hesabı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
1ölçek optimum whey protein tozu için

normal yemek kaşığını ;
* normal doldurursanız 4 kaşık
* full (taşacak gibi) doldurursanız 2,7 (yaklaşık 3) kaşık

resimler ekte..

Eklentiler

• DSC00673-1.JPG
    DSC00673-1.JPG
    96,9 KB · Görüntüleme: 4.574
  • DSC00674-1.JPG
    DSC00674-1.JPG
    91,3 KB · Görüntüleme: 4.338
Son düzenleme:
Arkadaşlar optimum whey başlığına zamanında eklediğim resimleri ve hesabı yeni bir başlığa kopyaladım..
tüm supplementlar için hesapları bu başlık altında konuşabiliriz..başlığı sabitledim ayrıca..

belirtmedim sanırım..optimum Whey'in ölçeği 32gr kadar toz alır..içerinde 24 gr protein vardır..

bendede hardline %80 whey var paket üzerinde 2 yemek kaşığı yazıyor fakat kutu değil 750 gr lık poşet aldığım için ölçeğim yok.Fakat sizde dolu dolu 2,5 kaşık 32 gr yaptığına göre normal dolulukda 2 yemek kaşığı yaklaşık 23 gr yapar tahminimce.

diez çok güzel bi şekilde göstermişsin herkesin çok işine yarıcaktır teşekkürler ....
aynı ölçek bende de var ölçek ağzına kadar mı doldurulmalı acaba yoksa az altında çizgi gibi var oraya kadar mı acaba..yoksa o çizgi tutma kulbu yapıştırma dan dolayı mı var acaba :)

elimde creatine ya da glutamine yok..olanlar varsa çay kaşığı ya da tatlı kaşığı kullanıp , hassas terazi ile tartıp resimlerini çekerlerse güzel olur..

bende hem hard line hemde optimum ölçeği var ikisinin de boyutları aynı ama hardline de bir ölçek 23 gr diyor optimumda 32 gr her halde en iyisi hassas bi terazi bulup ölçmek olacak galiba..orjinal ürün değilmi acaba optimum satan yer distribütör olduklarını belirtmiş yalan değildir herhalde yani öyle umuyorum :D

çay kaşıgı tepeleme 2 2,5gram arası

tatlı kaşıgı tepeleme 10gram hassas tartıda ölçtüm yanlız şeker kullandım ölçerken o yüzden fark olabilir...

tepeleme bir çay kaşığı creatine 5 gr geliyor..
tepeleme bir tatlı kaşığı creatine 9 gr geliyor..

ekteki resimlerde çay ve tatlı kaşıkları kıyaslaması da var..

Eklentiler

• cay kasigi.JPG
    cay kasigi.JPG
    194 KB · Görüntüleme: 2.620
  • DSC02763-1.JPG
    DSC02763-1.JPG
    62,3 KB · Görüntüleme: 2.489
  • DSC02780-1.jpg
    DSC02780-1.jpg
    438,7 KB · Görüntüleme: 2.224
  • DSC02783-9gr.JPG
    DSC02783-9gr.JPG
    255,6 KB · Görüntüleme: 2.334
  • tatli kasigi 2-1.JPG
    tatli kasigi 2-1.JPG
    161,6 KB · Görüntüleme: 2.289
Benim protein tozu kutusundan ölçek çıkmadı ayrıca 750 gram lık büyük kutu aldım biotech nutrition %100 whey bu kutularda içi sizde tepeleme dolumu yoksa büyük boy cipslerde olduğu gibi paketin yarısından mı başlıyor.Kullanmaya Yeni başladım Bir çorba kaşığı koydum ortalama 20 gram mı oluyor tepeleme almadım.

peki idmandan 45 dk önce bir ölçek optimum whey idmandan 1 saat sonra 1 ölçek optimum whey alsam nasıl olur.yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Beyler ben Universal gain fast aldım ama ölçek cıkmadı ıcınden ve suanda kullanamıorum bu yuzden YARDIMCI olurmusunuz..

1 ölçek protein tozu 2-4 kaşık ise çok fazla 1 kaşık full yaptığınız zaman 1 ölçek çıkar zaten

Back
Yukarı