Supplementlar için Kaşık Hesabı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, ben de hrdln crpr kreatin aldıktan sonra ölçü karmaşası içine girmiş oldum :) Konuyu komple okuyunca markadan markaya bile yoğunluk farkı olduğu gördüm. Hassas terazi olmayınca da üşenmedim kaşık kaşık ölçtüm. Aldığım ürün 500 gr. lık kutu; tepeleme tatlı kaşığı ile saydığımda 68 porsiyon, tepeleme çay kaşığı ile saydığımda 97 porsiyon çıktı. Yani 500 gr. lık kutudan 5 gr. lık 100 porsiyon çıkması lazım. Demek ki bu marka için çay kaşığı gerekiyor (üzerinde tatlı kaşığı yazmasına rağmen)

Aldığım niteo-tech in içinden çıkan ölçeğin altında 80cc yazıyo kullanımında da 1 porsyon 37 gr yazıyor şimdi 80cc lik ölçek = 37 gr mi ediyo ?

Multipower in kendi ölçeğinin silme yada full dolu kaç gram geldiğini bilen var mı acaba? paketin üzerinde 3 yemek kaşığı dolusu diyor ama içine koydukları ölçekle ilgili bilgi vermemişler.

şuan elimde inkospor x treme whey var arkadaşlar. içerik kısmında "günlük 30 gram tüketin" denmiş. ve 30 gram'ı da, "3 ölçek" şeklinde yazmışlar. 3 ölçek, aynı zamanda 1 servis oluyormuş. ben günlük 1 ölçek kullanıyordum.
buna göre, sadece 1 ölçek alarak, 10 gram protein mi vücuduma sokmuş oldum ben?

ayrıca, toplam 66 servis denmiş, yani toplamda 198 ölçek mi oluyor içinde?

ya beyler benim whey içinden de çıkmadı şimdi ölçtüm. 1 yemek kaşığı dolu dolu 10 gr çıkıyo. biz 3 yemek kaşığı mı atıcaz ? bir ölçek için. 30 gr.

Back
Yukarı