HUMOR
Üye
Arkadaşlar konuyu supplement alcak arkadaşlara yardımcı olması amacıyla açtım.Tam olarak nereye açıcağımıda bilemedim.Supplement satıcısı vs. değilim baştan söyleyeyim.Uzun zamandır forumu yakından takip ediyorum..Umarım konu sorun teşkil etmezde kaldırılmaz.Maksat herkesin işine yarasın.
Bu aralar çok güzel indirimler var internetten supplement almanın tam zamanı bence.
Gerek Whey , aminoasit , creatin vs. %35-50 indirimde .
Mesela en basitinden xtend 130 liradan şuan 65 liralarda
hydroxcut hardcore 110tl iken 75 tlye bulunabiliyor.Aynı durum birçok üründe geçerli.Bazı arkadaşlar son kullanma tarihi yaklaşmıştır diyede düşünebilir son k.tarihleri 10.2013 min.Sitelerin yöneticileri tarafından sorun olmazsa linklerini verebilirim ancak reklam olur gerekçesiyle kabul etmiyeceklerinden googleda az arayın.
Bu aralar çok güzel indirimler var internetten supplement almanın tam zamanı bence.
Gerek Whey , aminoasit , creatin vs. %35-50 indirimde .
Mesela en basitinden xtend 130 liradan şuan 65 liralarda
hydroxcut hardcore 110tl iken 75 tlye bulunabiliyor.Aynı durum birçok üründe geçerli.Bazı arkadaşlar son kullanma tarihi yaklaşmıştır diyede düşünebilir son k.tarihleri 10.2013 min.Sitelerin yöneticileri tarafından sorun olmazsa linklerini verebilirim ancak reklam olur gerekçesiyle kabul etmiyeceklerinden googleda az arayın.