Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hakan tam tilki ama dogukan o tuzaga düsmedi,
Dün 3 ü de merve yazsaydi, merve tek aday olucakti,bugünde kaybettiklerini düsünün kimi yazicaklardi?merve zaten aday,bu sefer hakanla serenay birlesip dogukan diceklerdi,dogukanla mervede serenay dicekti bizim tilki Hakan aradan siyrilicakti,ama öyle olmadi bugün kaybederlerse 4 üde aday olucak:):)Aferim Dogukana,Ha Dogukanin sms i cok kötü sonucta giden yine kendisi olur ama ne olursa olsun en azindan Hakanin tuzagina düsmedi.

78. bölümün tanıtımını izledim şimdi Serenay Doğukan'a ''Sen 1 hafta daha adada kalmak için arkadaşını satarsın'' diyor.Bu kadar arkadaşlığa değer veriyorsan 1 gün önce Hakan sana ''Sölerim onlara beni yazarlar senin için kendimi ateşe atarım'' derken neden ''Yok olur mu öyle şey'' demedi ? İnşallah bugünkü dokunulmazlığı kazanırlar ve Serenay gider.Doğukan haklı valla adam kimi yazacaktıda bu kadar kızıyorlar.Serenay zayıf halka gitmesi gerekiyor.
Doğru Hakan Serenaya ''Sölerim onlara beni yazarlar senin için kendimi ateşe atarım'' derken Serenay ''Sen cesur adamsın'' :D diye bir cümle kullandı sen belki gidersin belki kalırsın ben burda duruyim de sen cesur adamsın demeye getirdi resmen Survivor en heyecanlı yerinde cidden :D

Hakan aklı sıra dogukan'ı ekarte etmeye calisti ama Dogu yemedi helal. Hakan gecen hafta niye sero'yu anilin karsisina koymadın diye doguya tepki gostermedi mi?
Simdi mi kıymetli serenay.

Calisthenics Athletics

Hakan beklediğim gibi kuvvetli matematiğiyle 3 hata yaptı, serenay ın kafa yapısını çözemedim :)
Normal şartlarda bu dörtlüden hilmicem elenir derdim ama turabi nin oyları hilmi ye gideceğinden seranay a yol görünüyor zannedersem..

Doğukan bey Hakan söyleyeceğini söyledi sonra arkasına dönüp de gitti bir şey söyleyemeden gidersin böyle derken bunu da gör bugün gönüllüler kaybetti ki eğer sadece Merve aday olsaydı ve Gönüllülerden bir aday daha çıktıktan sonra Meyvenin zaten oyları yüksek Gönüllüler 3 Ünlüler 4 olacaktı Hakan geçen yıl olduğu gibi Serenay Merveyle kafa kafaya gelmesin Doğukana Hakan Meyveyle beni yazın dedi ama eğer Serenay giderse Doğukan sayesinde Ünlüler 3 Gönüllüler 4 olacak takımını azaltmış olacak Doğukan neden önce Serenayın sonra Hakanın üzerine yürüdü şaşırdım vicdan azabımı duyuyor belki Doğukan ben Survivor da arkadaş edinmeye gelmedim diyor sms de en düşük oy alan yarışmacı survivoru kazanacağını zannediyor belkide Mervenin arkasından çok konuştu geçen günlerde sonra Merveyle beraber Survivor da yakın göründüğü yarışmacıları konseye koyuyor mutlaka geçen günlerde gruplar arasında Doğukan hep ikili oynadı belki Meyve de ortada kalırsa şaşırmasın Hakan Doğukanı ne zaman ateşe attı ? mutlaka kendini haklı çıkaracak bahaneler buluyor Turubi gene oylama da lafını iyi koydu Doğukana Gönüllüler iyi oylama yaptılar Doğukanın takdiği ünlülere yaramadı ve Serenay giti ve kendi takımını eksitti Serenay dürüst konuşup gitti :(

Doğukan bey Hakan söyleyeceğini söyledi sonra arkasına dönüp de gitti bir şey söyleyemeden gidersin böyle derken bunu da gör bugün gönüllüler kaybetti ki eğer sadece Merve aday olsaydı ve Gönüllülerden bir aday daha çıktıktan sonra Meyvenin zaten oyları yüksek Gönüllüler 3 Ünlüler 4 olacaktı Hakan geçen yıl olduğu gibi Serenay Merveyle kafa kafaya gelmesin Doğukana Hakan Meyveyle beni yazın dedi ama eğer Serenay giderse Doğukan sayesinde Ünlüler 3 Gönüllüler 4 olacak takımını azaltmış olacak Doğukan neden önce Serenayın sonra Hakanın üzerine yürüdü şaşırdım vicdan azabımı duyuyor belki Doğukan ben Survivor da arkadaş edinmeye gelmedim diyor sms de en düşük oy alan yarışmacı survivoru kazanacağını zannediyor belkide Mervenin arkasından çok konuştu geçen günlerde sonra Merveyle beraber Survivor da yakın göründüğü yarışmacıları konseye koyuyor mutlaka geçen günlerde gruplar arasında Doğukan hep ikili oynadı belki Meyve de ortada kalırsa şaşırmasın Hakan Doğukanı ne zaman ateşe attı ? mutlaka kendini haklı çıkaracak bahaneler buluyor Turubi gene oylama da lafını iyi koydu Doğukana Gönüllüler iyi oylama yaptılar Doğukanın takdiği ünlülere yaramadı ve Serenay giti ve kendi takımını eksitti Serenay dürüst konuşup gitti :(

Kim ne derse desin Doğukan doğruyu yaptı.Nabacaktı adam Merve'yi yazacaktı da yarın ki dokunulmazlığı kaybedince kendisimi gidecekti ? Doğukan onu yazmazsa bu kaybedilecek dokunulmazlıkta garanti diyorum Doğukan yazılıp gidecekti.Adam risk almadı Serenay'la Hakan onu yemeden o onları yedi.Bu taktik değildir adam kendini yedirmedi.Asıl taktik merveyi yazalım yarın kaybedersekte doğuyu yazar biz kalırız kafa yapısıdır.Hakan'la Serenay salağı diyo gönüllülerin önüne bir kişi atıcaktık daha iyi olucaktı.Hee çok güzel o kişide merve olsun sen kurtul di mi ? Yok öyle dünya Hakan'la Serenay sadece kendilerini düşünüp Doğu'yu yanlarına çekip 1 oy avantajda olmak istiyorlardı.İnsanlığın matematiği olmaz diyen Hakan dün diyor ''Bugün kazandık dün Doğu Merve'yi yazacaktı karşıdanda Hasan'la Hilmi çıkacaktı Merve'de gidecekti''.Oh insanlığın matematiği olmaz diyen herife bak.İşin ilginç yanı karşıdan söylediği isimler çıktı.İnsanlığın matematiği olmaz diyen kişi bu mu ? Serenay'da aynısı zaten.Arkadaşını satarsın diyo Doğu'ya kendi Hakan'a ''Benim için kendini ateşe atma'' demiyor.Bide karakterimiz bu gidersek başımız dik gidicez diyorlar.Turabi malını hiç saymıcam.Ayrıca Serenay'ın gitmesi daha iyi oldu Merve daha fazla oyun kazandırabilecek potansiyelde biri.

Hakan isteseydi böyle ayarlayamazdı valla içten içe seviniyor yüzde 100 eminim. Serenay'ın oylarını da aldı an itibariyle. Yarışmanın en büyük favorilerinden artık finale kalırsa.

Ya bi alem bu Cocuk :)
ben ilk goruste sok olmustum hilminin ismini, icimden vay turabi vay dedim ki.............

Ya bi alem bu Cocuk :)
ben ilk goruste sok olmustum hilminin ismini, icimden vay turabi vay dedim ki.............
Biz dostumuzu arkadan vurmayız dedi Hilmicemin isminin yazılı olduğu kağıdı yırttı oyunu Hasana kullandı Hilmiceme oyunu kullanmadı en çok Turabi Hilmiceme daha yakın ancak kafa kafaya gelirlerse ikisi aday olursa rakip olurlar ;)[DOUBLEPOST=1434477357][/DOUBLEPOST]Doğukanın karşısında Turabi olunca Doğukanın hiç bir şansı yok yerden yere savuruyor Doğukanı :D ayrıca Merve bizden çıkan adaylara göre oylama yaptılar dedi Gönüllüler için Doğukana Doğukan hiç beklediğim gibi konsey çıkmadı dedi eğer sadece Merve aday olsaydı sadece Hilmicem gidebilirdi Hakan da Doğukana beni aday gösterin demişti.

Son düzenleme:
Hakan dün resmen oynamadı. Son oyun sadece hakanı izledim; bilerek ipi dolamak mı dersin, yürüyerek gitmek mi dersin, bilerek takılmak mı, adamda her türlü oyun var.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * VE ŞAMPİYON TURABİ ÇAMKIRAN * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
6b5009fc6673.gif
yildiz-011.gif
yildiz-018.gif
yildiz-018.gif
yildiz-018.gif

Turabi'yide sevmem merve'yide.
Bayan oldugundan Merve'ye oy atacaktım babası konuşunca atmadım, tam rezalet. Neyse hayırlı uğurlu olsun. Bakalım 2016 için başvurayım, belli mi olur belki seçilirim.

Calisthenics Athletics

Turabi'yide sevmem merve'yide.
Bayan oldugundan Merve'ye oy atacaktım babası konuşunca atmadım, tam rezalet. Neyse hayırlı uğurlu olsun. Bakalım 2016 için başvurayım, belli mi olur belki seçilirim.

Calisthenics Athletics

Turabi zaten Mervenin babasinin sayesinde kazandi, iyi de oldu :D

Aslında babası time dergisiyle olan kısmı söylemeyip Atatürk'le mukayese etmeseymiş bence gene kurtarma şansı vardı.Adam bi merve dergiye çıkmış 3 Türk'ten biri dedi millette adam gibi anlamadan cümlenin kalanını hüloğğğ diyip alkışlayınca adam daha da gaza geldi susmadı sonuç hüsran.

Back
Yukarı