Survivor Allstar 2015

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu an bakıyorum,ünlülerden paskal ın düşmeden bitirdiği bir oyunu görmemiştim,oyunu görünce hah dedim kano oyunu paskal artık düşmez:)vee
biraz önce kano nun üzerinden düşmeyide başardı:):)

O hareketlerden sonra diskalifiye olmazsa programın reytinginin biteceğini biliyordur inşallah Acun Ilıcalı. Herifin kaçıncı uyarılışı. Milletin k*cının dibine kadar girip hareket yapmayı biliyorsan, sana yapıldığında paşa paşa gidip oturacaksın yerine. Bakalım ne olacak..

Özlem i destekliyordum iyi ve samimi olduğundan ama dün akşam çok saçma sapan cümleler kurdu konuştukça batırdı kendini.. Şu sahra ve hasanla konuştuğu sırada batırdı kendini..

Anıl'a üzülüyorum, elemanın ayak gitti o 2-3 ayda ancak rehablite sürecini geçirir. Zaten o bacak komple sönecek. Final görmesi imkansız. Ha dediği gibi 1-2 haftada iyileşir yarışmaya başlarsa helal olsun derim.

I believe in Fitness

Anıl ı yollasınlar zaten bi işe yaramaz artık.. Gönderseler erzak bakımından kar'a girseler bari..Ve şu bozok aynı böyle tipik meyhane kahvehane adamları cins cins konuşmalar el kol hareketleri falan ne kadar terbiyesiz varsa survivor a getirmişlerya yazık..

Şu Sahranın karşısına taner çıksada bi gitse başka bir şey istemiyorum.Adada hiç bir şey ama hiç bir şey yapmıyor sadece turabinin sözlerini onaylıyor ve dibinde oturuyor.Ben 1 kez bile izlerden turabinin yanında olmadığı anı görmedim :D Bütün günü yatarak geçiriyor onun üstüne yarışmalarda da hiç bir varlık gösteremiyor.Hasan 1. olsun çok istiyorum.Turabi Hasana ben olmadığım için kazandın dedi ama ilk bireysel dokunulmazlığı Hasan kazandı ve orda Turabi yokmuydu acaba :D Hasan önceki survivorda da aynı adamdı şimdide aynısı.

oyunlarda turabi olmayınca heyecan azaldı adadan giderse reytinglerde düşer aynı şey sahra içinde geçerli neyse sonuçta yarışma yani işin ucunda ödülde var onun için orada dostluk arkadaşlık gibi şeyler olmaz diye düşünüyorum herkes 1. olma derdinde gelelim sevmediğim isimler hakan birde tanerdir belki şahsen tanısam severdim bilemiyorum misal taner için efendi diyorlar ama oyunlarda başarısız yahu ayrıca pek mümkün olmasada nadya'nın 1.olmasını istiyorum o olmazsa berna olsun

Dün akşam konseyde reyting tavan yapmıştır kesin. Hasan'ın birinci çıkacağını tahmin ediyordum ama Turabi'ye bu kadar cesur bu kadar açık konuşacağını kestirememiştim, Taner'de gitti iyi oldu. Artık her hafta daha heyecanlı olacak.

Tayland maymunu iyi rezil oldu, helal Hasan'a. Umarım en kısa zamanda elenip gider.

I believe in Fitness

hem hasan hem hakan,üst üste resmen konuşmalarıyla turabiyi ezdiler,resmen yerin dibine soktular,laflarıyla dövdüler.tabi hayatında hiç böyle üstüne gidilmemiş turabi deli oldu.içimin yağları eridi diyebilirim.hasan da efsane adam yahu.

5dakka musade isteyip cikiyor birde.sanki cıkmasa hasana dalacak izlenimi uyandiriyor.laf yetistiremiyor.5 dakkada cikip özlü söz dusunmustur kesin.
Hilmicemde ucurtma gibi ipi turabinin elinde.birde sampiyon olmus yazik.

7 NiSan SMS Siralama Gonuluuler
1) HaSan
2)TURABI ------------------------>:D
3)Begum
4)Ozlem
5)Hilmicem
6)Sahra
7)Nadya
8)Taner
9)Bozok

Hilmi turabiyi karşısına almaktan çok korkuyor, onlardan birini göndermek için Hasan'ın adada çoğunluğu yanına alıp Hilmiyi yazıp, birinci çıkıncada karşısına turabiyi çıkarması gerekiyor veya tam tersi.

2011 yılından sonrası heyecanı yüksek izlemesi keyifli survivor olmuş her bölümde aksiyon çılgın atıyor:D bir sürükleyici dizi gibi emeği geçen herkese teşekkürler bu yarışma aksiyona heyecana gerilime doyuruyor gerçekten ama şuda var bazı sitelerde yarışmadaki olayları memleket meselesi durumuna getirenler var küfürler hakaretler adres ver gelelim diyenler:) hiç mi işi gücü yok bu insanların izle geç rahatla stresini at işte ne millete laf yetişiyorsun ayrıca şunada şahit oldum ay ben belgesel seyrediyorum classic müzik dinliyorum diyenler bu yarışmayı seyretmediğini yazanlar her ne hikmetse detayı detayına her şeyi biliyorlar :D neyse bakalım öteki hafta neler olacak umarım bu heyecanı korurlar

Hasan kolay yem olmayacak demiştim :D Turabi birde o kadar laf ettin neden beni söylemiyorsun diyor :D aklı sıra taneri göndermeyecek :D sahrayıda göndermiş olacak.O zaman Begüm o kadar laf ettiğinde neden o begüm yazmadı ? :D

Hasan kimseden çekincesi olmadığını bir kez daha gösterdi.

Yalnız herşeye rağmen dün kullanılan üslup Hasan'ın üslubu değildi normalde sert çıkmaz bu kadar. O adamı bile bozdu ya çakma dövüşçü helal olsun:D Turabi dövüşçüyüm, şöyleyim böyleyim falan diye milleti yiyiyor korkutmaya çalışıyor da Hasan yemedi bu işlerin içinde adam zaten ağzına geleni saydı. Hala bu Turabi denen adamın o kadar oy alması inanılır gibi değil gerçi 2.olmuş. Halkın durumuna bak ya komik yani. Bu zorba insanlara bağlanma hevesimiz ne zaman bitecek bilmiyorum. Hadi Anıl'ı biliyorum onu söyleyeyim tanıdığım var Anıl'ın arkadaşı çevresi geniş sürekli sms attırıyorlar Anıl'a 1. çıkma sebebi o sürekli adam sakatken bile birinci. Hasan'a tek yakıştıramadığım olay Sahra ile bu kadar yakın olması çok aşırıı çirkef bi insan Sahra. Turabi'nin kız versiyonu Sahra yani onu çok yakınında tutmasına anlam veremiyorum fazla yalnız kaldı diye heralde.

Back
Yukarı