Synthol Kullananlar İğrenç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
weider yeni bir BCAA çıkardı.adı Maximum BCAA Syntho. acaba bunu kullanmakta aynı derece etki yaparmı yoksa bu resimlerdekiler direk kasa enjeksiyonlamı oluyolar.

bunlar kollarını devamlı küçük gören psikolojisi bozuk hasta insanlar.aklı başında olan birisi zaten böyle bir biçime sokmaya kalkışmaz.o kollarla ne yapılabilir.iğrenç ötesi görüntüler.bir sean casidy e bakın bi bunlara.iğrençlikte hayvan dığkısını bile geçmişler.iğrençlik yarışması olsa yarışır bunlar.miğdem alt üst oldu.

meşhur bi aralar dolanan bicepsi patlayan adam videosu vardı o geldi aklıma bu gercekten iğrenc ne estetik ne kas direk apse yapmıs gibi duruyo allah korusun

Bu abilere vücutlar çok yakışmış (belalarını bulmuşlar) kesinlikle plajda yolda kaldırımda otobüste herkes bunlara bakıyodur bide şu kamyonu çeken gerçekten içler acısı geri dönüşü varmı bunların??

Şu tır çeken adamın haline bakın gerçekten çok kötü görünüyor eğer bu spor daha iyi görünen daha sağlıklı bir vücut için yapılıyorsa bu tür ilaçlara kesinlikle meyil edilmemeli diye düşünüyorum bu konuda bilinçlenmemize yardımcı olacak bu tür paylaşımlarda bulunan arkadaşlarada teşekkür ediyorum

valla ne yalan söyleyeyim blitz bende senin gibi düşünüyorum arkadaşlar greg valentinonun bir videosu var forumumuzda steroidin zararlarını merak edenler araştırsın arama yapsın ve izlesin tavsiye ederim bir müddet uzat tutat özellikle greg kolundan kan akıtırken

hsd arkadaşım synthol bir steroid değildir insanları yanlış bilgilendirme senin gibiler yüzünden millet steroidi fare zehiri zannediyor

çok kötü bir şey şu Synthol denilince aklıma Gleg Valentino geliyor Synthol kullanmadan önce hem iri hemde estetik vücudu vardı saygı duyulacak bir isimdi artık ne olduysa Synthol kullandı işler değişti

Back
Yukarı