NikaKalandias
Üye
merhabalar türkiyede 15 yaşında basılmış en fazla bench press kaç kgdir? dünya geneli baya var ama türkiye genelini nerden bulabilirim bilgisi olan?
kaç kiloda yarışıldığına göre değişir. türkiye'de durum nedir bilmem ama sub junior yani 17 yaş altında 74 kilo için 150 bench yapılmış rekor olarak. ağır siklette de 207 kilo yapmış rekor sahibi. tabi bunlar muhtemelen 17'ye yakın olanlardır , 15 için biraz daha düşer.merhabalar türkiyede 15 yaşında basılmış en fazla bench press kaç kgdir? dünya geneli baya var ama türkiye genelini nerden bulabilirim bilgisi olan?
hiç fena değil , squat ve deadlift'ini de artır belki ilerde powerlifing federasyonu falan kurulursa girme şansın olur.bende 15 yaşındayım 1 ay sonra sporda 1 yılım olacak sadece vücut geliştirme ile uğraştım powerliftinge hiç geçmedim ama şu 1 ay içinde sıkı hazırlanıyorum ve 100 kilo tek tekrar düşünüyorum şuanda 90 kg tek tekrar çıkartıyorum desteksiz kilomda 71 türkiyede bunların istatistikleri tutulsaydı iyi olurdu..
o kadar abartma yav.kardeşim dediğim gibi türkiyede 100 kilo basan 15 yaşında çocuk bul getir bana salonda antrenörle bile iddaya girdik herkes basamazsın diyor
Aynen abi bence de haklısın.100kg bana da az geliyoro kadar abartma yav.hayatında hiç bench yapmamış o yaştaki bi halterciyi getir 100+ yapar her türlü.
![]()
ben halter salonunda çalışıyorum , 52 kilo 16 yaşındaki çocuk vücut ağırlığının iki katı kiloyu silkmede kafa üstüne alabiliyor , ki bench'ten çok daha zor bir harekettir her türlü 100+ yapar yani.abi türkiyede bu yaşta halterci yetiştirmiyolar ben gördüğümü söylüyorum abi 100 kilo basan görmedim gören varsa göstersin gözümle görmediğime inanmam doğal olarak