türklerin ronnie colemanı

evet gayet hoş ve azimle çalışan bir arkadaşmış tebrikler ama anlamıyorum birçok arkadaş federasyon neden el atmıyor yada neden yarışmalara katılmıyor demiş:) adam belki sadece zevkine hobisine çalışıyor ya girmez girmez yani diymi şartmı vücut çalışan her insan yarışmaya giricek diye;)
yaptığı iş bu bu şekilde para kazanmaya çalışıyo yeterince destek alamıyo

Vücut geliştirme bizim ülkemizde zengin sporu diye anılmıyor boşuna(Fakir sporu diyen cahiller de var ama onlar sayılmaz).Gerçi bütün branşlarda durum aynı.Çoğu dalda profesyonel sporcular asgari ücrete bile muhtaç durumda.Ana haber bültenlerine bile çıkmıştı bu durumda bir kaç sporcu.İdman yapacak yer bile bulamayanlar vardı zamanında.

3 yıl önce gürel özgür ün sitesinden kendisini takip ediyordum bu sporla ilk tanışdığım günlerde resmen idolümdü tamamen kusursuz bir fizik hiçbir kası bozuk değil küçükken oynadığımız abartılı action man oyuncaklarının abartılı hali kendisi
o yıllardada kendisine destek çıkılmadığından yakınıyordu
çok yazık

Evet İzmitte İzmit Lisesinin arkasındaki Fitness Center'da çaLışıyor. Aynı saLondayiz Cok iyi niyetLi bir insan ve kibirLi değiL

kendisi 2010 da xtrem pro mu öyle saçma bi yarışmaya katıldı hiçbi derece de alamadı

bize düşmez bile yorum yapmak mükemmel define olmuş özellikle trapezleri ve bacakları çok define değerlendirilmeli

Bu abiyi izmitte spor salonunda görüyorum hergün , şimdiki hali pehlivan gibi olsada bu halini görünce şaşırdım baya gerçekten iyiymiş.

Back
Yukarı