Tüydökücüyle Kaza!!!

sa arkdaşlar Vett Tüy dökücü spreyin kutusunu açarken yüzümün sol tarafına epeyi bir sprey geldi 2 gün sonra sol kirpikle kaşlarım döküldü bu nekadar zmnda büyür bir dengesizlik olurmu?? okul açılana kadar eskisi gibi olurmu???duh

kutuyu açarken nasıl gözüne sprey kaçtı anlamadım ama bayan arkadaşlarına sor bence kadınlar kaşlarım daha dolgun gözüksün diye bişeyler sürüyorlar badem yağı duymuştum bu tarz aktarlardan falan bişeyler vardır illaki.

Bence öbür tarafıda hallet. Çıkarlarsa beraber aynı hızda veya gürlükte çıksınlar. Hani biri kara kaş, öbürü daha yeni kök veriyor gibi olmasın:D Birde geçmiş olsun :)

• Like
Reactions: Azi
geçmiş olsun arkadaşım :) durum wahim desene :) kız kardeşin yada annenin kahwerengi siyah tonlarındaki makyaj kalemi belki yardımcı olur ne dersin?

geçmiş olsun arkadaşım :) durum wahim desene :) kız kardeşin yada annenin kahwerengi siyah tonlarındaki makyaj kalemi belki yardımcı olur ne dersin?

aman Makyajla adım homoya Çıkar :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:00 ----------

Bence öbür tarafıda hallet. Çıkarlarsa beraber aynı hızda veya gürlükte çıksınlar. Hani biri kara kaş, öbürü daha yeni kök veriyor gibi olmasın:D Birde geçmiş olsun :)

Dalgamı geçtin öbür tarafıda hallediyimmi Recep ivedik gibi ortadan birleşmesin:D

Çok güçlü sprey herhalde :D sıçrar sıçramaz döktügüne göre :D hemen silseydin belki birşey olmazdı benim bildigim tüy dökücüyü sürdükten sonra 10 dk bekliyosun anca döküyor .. :D

• Like
Reactions: Azi
valla benzer bir duurm benm başıma gelmişti kolumda küçük bir nokta ve omzumda bir noktaya gelmiştii biraz. şuan o 2 bölgedeki kılalr daha kalın ve bariz olarak bir farklılık olduğu gözüküyor :D umarım sende öyle bişi olmaz

kardeşim eyw güldürdün valla bni iş yerinde belirsiz bir gülümseme aldı beni :D daha çok cıkardıgını duydum ama kaş ve kirpikte pek etki etmiyorms bizim hoca jiletle kesmişti kaşlarını daha az cıkmıstı :D metobolizmadan değişior :D

arkadaşlar sorunu çözdüm kıl ektiriyorum 3 ay geçmesine rağmen eski kaşımın 4/1 kadar kıl çıktı onlarada özel bakım yapiyim derken onlarda döküldü doktorda şaşırdı sprey saç ve kaşlardaki kıllara etkili olmaması lazım dedi ama bakıcaz işşallah eskisi gibi olucak :D

Back
Yukarı