NeverForget
Üye
Tıraş sonrası ürün kullanıyormusunuz? Kullanıyorsanız hangisini neden kullanıyorsunuz?.
Krem/Losyon/Kolonya
Krem/Losyon/Kolonya
Kolonya alkol içerdiği için uzun vadede zararlı diyorlar.kolonya kullanıyorum mikrobu kırsın diye, sonra krem sürüyorum yumuşatsın diye. derim hassas ama kökleri çok kalın.
Bende bu yaz iş sebebiyle mecbur kesmek zorundayım yoksa bende kulanmıyorumKullanmıyorum sürekli kirli sakal takılıyorum en az![]()
Bir aralar avonun solüsyonu vardı çok iyiydi denenebilir dostumKolonya alkol içerdiği için uzun vadede zararlı diyorlar.
Bende bu yaz iş sebebiyle mecbur kesmek zorundayım yoksa bende kulanmıyorum![]()
after shave kullanıyordum bir ara ama baktım hiç bir faydası yok bu sefer kolonyaya döndüm. before shave'ler de bir işe yaramadı. yani ne yapacam hiç bilmiyorum. traş olmak benim için tam bir eziyet.Kolonya alkol içerdiği için uzun vadede zararlı diyorlar.
Bende bu yaz iş sebebiyle mecbur kesmek zorundayım yoksa bende kulanmıyorum![]()
Aynen askerken onu kullanırdım ben debende niveanın traş sonrası losyonu var onu kullanıyorum çokta memnunum