TaoOfJeetKuneDo
Üye
Tüm BodyForumTr'ye İyi Akşamlar Dilerim.
Dün itibariyle Taş Devri beslenme şekline uygun olarak beslenmeye başladım.
Forumda benim için değerli olan Coyote&Achilles1980'in verdikleri bilgiler,yazdıkları yazılar çok yanlış beslendiğimi anlamama neden oldu.
Karbonhidrat'ın hayatımızdaki yerinin çok büyük olduğunu ve bunun büyük bir teklike arz ettiğini öğrendim.
Kendim uzun zamandır yağlarımla bir savaş içersindeyim ve mutsuzum.
Daha önce ketojen diyet denemem olmuştu ve irademe yenik düşerek ve layığıyla yapamıyarak başarısız olmuştum.
Düşünce tarzımı değiştirdim.Daha çok okudum ve daha çok bilgi edindim.Ve Taş Devri Diyetine Başlamaya Karar Verdim.
Fakat bunu kısa bir süreliğine değilde sürekli yapmak istiyorum.Yani istediğim forma ulaşana kadar değilde,yaşadığım müddetçe yapmak istiyorum.
Dün (12 Aralık 2010 Pazar) itibariyle Taş Devri Diyetine Başlamış Bulunmaktayım.Sadece Protein ve Yağ tüketiyorum.0 Karbonhidrat besleniyorum.Önümde baklavalar,pizzalar yiyorlar fakat ben kendime engel olup yemiyorum.Artık hayatımdan Şeker,tuz,unlu mamumülleri tamamen çıkartmak istiyorum.Aklıma gelmesini istemiyorum.Canımın çekmesini istemiyorum.Onlarsız yaşamak istiyorum.Bunun için elimden geleni yapmaya hazırım.Ve ilk adımı atıp dün başladım.
Şu an için vitamin ve mineral tabletleri kullanmıyorum.Yakında kullanmayı düşünüyorum.
Antrenman programım ise şöyle;
Haftada 3 gün
Cardio Çalışmam:
30 dk Bisiklet
10 dk 6.0 Hız ile yürüyüş
10 dk 7.7 Hız ile koşu
10 dk 6.0 Hız ile Yürüyüş
3 Set 40 tekrar Crunch
3 Set 40 Tekrar Yanları Ezme
3 Set 100 Tekrar Twist
Ağırlık Çalışmam:
Pazartesi Göğüs ve Pazu
Çarşamba Sırt Ve Arka Kol
Cuma Bacak ve Omuz
15-20 Tekrarlı Bir çalışma olucaktır.
Yorumlarınızı bekliyorum.Tekrar İyi Akşamlar.
[/
Dün itibariyle Taş Devri beslenme şekline uygun olarak beslenmeye başladım.
Forumda benim için değerli olan Coyote&Achilles1980'in verdikleri bilgiler,yazdıkları yazılar çok yanlış beslendiğimi anlamama neden oldu.
Karbonhidrat'ın hayatımızdaki yerinin çok büyük olduğunu ve bunun büyük bir teklike arz ettiğini öğrendim.
Kendim uzun zamandır yağlarımla bir savaş içersindeyim ve mutsuzum.
Daha önce ketojen diyet denemem olmuştu ve irademe yenik düşerek ve layığıyla yapamıyarak başarısız olmuştum.
Düşünce tarzımı değiştirdim.Daha çok okudum ve daha çok bilgi edindim.Ve Taş Devri Diyetine Başlamaya Karar Verdim.
Fakat bunu kısa bir süreliğine değilde sürekli yapmak istiyorum.Yani istediğim forma ulaşana kadar değilde,yaşadığım müddetçe yapmak istiyorum.
Dün (12 Aralık 2010 Pazar) itibariyle Taş Devri Diyetine Başlamış Bulunmaktayım.Sadece Protein ve Yağ tüketiyorum.0 Karbonhidrat besleniyorum.Önümde baklavalar,pizzalar yiyorlar fakat ben kendime engel olup yemiyorum.Artık hayatımdan Şeker,tuz,unlu mamumülleri tamamen çıkartmak istiyorum.Aklıma gelmesini istemiyorum.Canımın çekmesini istemiyorum.Onlarsız yaşamak istiyorum.Bunun için elimden geleni yapmaya hazırım.Ve ilk adımı atıp dün başladım.
Şu an için vitamin ve mineral tabletleri kullanmıyorum.Yakında kullanmayı düşünüyorum.
Antrenman programım ise şöyle;
Haftada 3 gün
Cardio Çalışmam:
30 dk Bisiklet
10 dk 6.0 Hız ile yürüyüş
10 dk 7.7 Hız ile koşu
10 dk 6.0 Hız ile Yürüyüş
3 Set 40 tekrar Crunch
3 Set 40 Tekrar Yanları Ezme
3 Set 100 Tekrar Twist
Ağırlık Çalışmam:
Pazartesi Göğüs ve Pazu
Çarşamba Sırt Ve Arka Kol
Cuma Bacak ve Omuz
15-20 Tekrarlı Bir çalışma olucaktır.
Yorumlarınızı bekliyorum.Tekrar İyi Akşamlar.
[/