Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bence cok haklısın kür yapcam diye kafaya koydu ise yapar insanzfrskr dedi:Şu gerçeği hepimiz çok iyi biliyoruz,bir insan kafaya kür yapmayı koyduysa onu hiçbi tavsiye,hiçbi kuvvet kolay kolay kür yapmaktan alıkoyamazArkadaş ta sanırım kürü iyiden iyiye kafaya koymuş,onun için bekle,supplement al demenin artık şu dakkadan sonra pek te kar edeceğini sanmıyorum.Alt yapısı da kötü değil.Madem kafaya koymuşsun,bilinçli be yan etki riski en az ve hafif bi kür yapmalısın.Mesela akçakaya arkadaşımızın kürü gayet hafif,bilinçli ve eğer hakkını verirsen memnun kalacağını tahmin ediyorum,linkini de aşağıya veriyorum,bak incele kolay gelsin
https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=9559
Gaara dedi:damarli vucut nedir yav ?
oncelikle damar goruntusu genetiktir. ama çıkartmak için ilaçlar vb. varmış.
ama ilk nedeni yagsiz olmaktır. yagin azsa damarlar cikar.
kür nedir yahu ?
dogal dogal yapsanıza şu sporu. allah allah. 1 yil calisarak cok daha güzel vucut olur, sen calismanı sıkılaştır.
redsailor dedi:bilgin olan ,paylaşımcı dostlara selamlar...Benim bu iş ile ilgili tecrübesi olan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bi problem var..Öncelikle kendimi tanıtayım..20 yaşında 180 boy,90 kg ,44 kol,139omuz,88bel)şuanda ikinci kürümü yapıorum fakat sustanonun etkisinden dolayı vücudum çokk fazla su tutuyor,özellikle yüzüm sanki balon gibi oluyor.bende buna çözüm olarak(her ne kadar yanlış olduğunu bilsem dahi) lasix adlı diüretik yani su atıcı ilacı kullanıyorum.Şimdi sizlerden öğrenmek istediğim,yüzümün su tutmaması için ,bu ilaç yerine ne yapbilirim??? ve bu ilacı kullanmamın ne gibi bi zararı olabilir??? Eğer bilgilendirirseniz sevinirim.kolay gelsin herkese..saygılarımla...