TaoOfJeetKuneDo SON SAVAŞ!!!

2.kez soruyorum, cevap verirseniz sevinicem. Clenbuterol ü internetten mi edindiniz acaba? Ben zarzor bi hocadan bulmuştum şimdi hocamda il dışında olduğu için tekrar edinmem gerekiyor beklemekte istemiyorum.

Clenin uzun kullanımlarda benedril ile beraber kullanman lazım pramit şeklinde çıkarsın ama pramit şeklinde düşürmessin dozları.Stabil dozlarda aldığın etki azılır yatmadan önce benedril kullanmaz isen (antihistamik)
ne kadardır kullanıyorsun bılmıorum ama şuan duyarsız vucudun clenlere kılo verımın ondan durmuş.Yardım aldığın kişi sana bunları anlatmadımı

Clenbuterol reseptörlerin en hızlı alıştığı ilaç olduğunu için benedril kullanılıyor reseptörleri temizlemek için.Fakat clenin 2.haftası ve o yüzden gerek duymadım.4.haftada kullanıcağım.

Doğru , ayrıce yanlış kullanıyorsun dozunu ve süresini.
Clenden en güzel verim 2 hafta on 2 hafta off şeklinde kullanılır ilk 2 hafta 40mcg sonra 2 hafta of sonraki 2 hafta 55-60mcg sonraki 2 hafta off sonraki 2 hafta 60mcg günde

Taşikardi sorunun varsa idmandan önce alma yoksa al
Sabah aç karna al 30 dakka sonra kahvaltını et.Sabah aldığın dozların düşük olsun idmandan önce aldığın doz x2 yı gecmesın.Sabah 12 den önce kalkıyorsan bazal metobalizman aksam 8 den sonra yavaşlar ondan akşama sakla bir doz clen en az

idamanı 14.20/30 gibi yapıosan uygundur.

Yanlız akşam 12 den önce yatıyorsan 8 de alman sıkıntı yaratır clenı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:45 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:41 ----------

Taşikardi sorunun olursa idman öncesi dozunu 1x yap ve ıdmandan sonra supplement / besin aldıktan 20 dakka sonra bır doz daha al .. son dozunun uzerıne 2 saat koy en sonda onu al vaktı gelınce

bu arada seçtiğin antihistamik non-sedatif ve Diphenhydramine tipi olsun , gidip ketotifen tarzı bişey alma

bu arada seçtiğin antihistamik non-sedatif ve Diphenhydramine tipi olsun , gidip ketotifen tarzı bişey alma

Bunu anlamadım?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:47 ----------

Ve taşikardi sorunum yok.

her antihistamik clen duyarsızlığına iyi gelmez. clen duyarsızlığı için kullandığın antihistamik diphenhydra türevi olması gerek

şimdi işim var duşa girip dışarı çıkcam , bana bı kac tane resmını ozel msjla at . kac aydır ne ıdmanı yapıosun bıraz bılgı ver . yardımcı olmaya calısırım kolay gelsın

TaoOfJeetKuneDo bu sefer başarıyosun galiba :) Tebrik ettim seni çok.Bu arada benim nick "e.w." idi ordan hatırlarsın :)
Umarım istediğine ulaşırsın ki ulaşacaksın da.
Clen umarım kalp sağlığını olumsuz etkilemez.İster istemez tedirginlik duyuyor insan.
:)

Tebrik ettim seni şimdiden.;) ;)

Sağolasın Dr.Science.

Hatırladım seni.Pek görüşemiyoruz,göremiyorum seni.

Evet bu sefer başarıcam.Buna bende inanıyorum.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

Belim 96,5'a indi.Kilomu ölçmedim ama 86 felandır.

Hedefime son 6 kilo kaldı.Ve diyet,cardio gayet iyi gidiyor.Bu hafta 4 gün ağırlık çalışıcam.

Bugün göğüs&kol çalışıcam.

Bench Press 4 set 15 tekrar
Dumbell Bench Fly 4 set 15 tekrar
Incline Press 4 set 15 tekrar
Incline Fly 4 set 15 tekrar

Barbell Curl 3 set 20 tekrar
Conc. Curl 4 set 15 tekrar

Düşünüyorum.

Tabi ondan önce 30 dk cardio var.Ve antrenman sonrası 5 dk cardio.

Merhabalar,

Diyet aynı şekilde devam ediyor.Bu sabah tartıldım.

Kilo.86.1

Kilo vermem yavaşladı gibi.Vücutta su kalmadığı için yağ atmaya başldım gibi.

Bel ölçüm : 95,6-96 çıkıyor.İlk başladığımda 103-104'dü :)

İyi günler.

Back
Yukarı