abdullahakcan026
Üye
Kullandığın supplementler nelerdir yazar mısın ?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kollar aslında geride değil yan omuzların genişliğinden kaynaklı geride gibi gözüküyo aynı olay bende de var ben oldukça başarılı buldum çalışmalarının devamı dilerim .kollar vucuda gore geride evet suan 39-40 cm diye biliyorum ama guncel olcu yok
Kayit oldun bari ugrasaydin 2dk forumaArkadaşlar foruma yeni üye oldum,konuda bahsi geçen kişi benim.Sorularınız olursa seve seve cevaplarım
kollar 40-41 aralığı,zayıf olduğunun farkındayım ama omuz geniş olunca kollar daha zayıfgösteriyorKollar ve önkollar çok zayıf 35 cm felan herhalde kollara yüklense iyi olur
bence sadece biraz motivasyona ihtiyacın var [emoji106]100 yıl VG yapsam gene omuzum boyle olmayacak. Lanet olsun boyle spora
antremanlarimiz piramit sistem agirlik artarak gidiyor son set diye bahsettigi max. agirliktir.Genetiğin çok iyi gerçekten. Fakat biraz sallıyormuşsun gibi geldi bana. Ne bileyim 140 cm omuz abartı. 140 kilo 5 6 tekrar bench giriyorum demişsin hemde son sette, bu demek oluyor ki ilk sette 150 160 falan basabiliyorsun. Onuda oldukça abartı buldum. Umarım video ekler yanıldığımı gösterirsin.