Tartıda fazla çıktım ?

Arkadaşlar Diyet sonrası aşırı yağlı tuzlu olmuycak şekilde beslendim 1 aydır 68 kiloda sabittim 2 hafta önce tartılmıştım en son arkadaşlarla Dün 1 bira yanında tuzlu fıstık kaçamağı yaptım bugünde öğlen yemek yedikten sonra tartılmaya gittim 69 kg çıktım sizce Yalancı kilomudur şişlikten oluşan yoksa almış olabilirmiyim 1 kilo bu arada gün içiresinde 6 7 km yürüyen bisiklet süren devamlı aktif biriyim şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

gün içinde 2 kiloya kadar bile fark edebilir
sabah yemeden önce ilk wcden sonra tartılma en doğru sonucu verir.

Ben sabah kahvaltı ettim öğlen yemek yedikten sonra birde tatlı yedim ondan sonra gittim eczanenin önünden geçerken tartılıyım dedim tartılmaz olaydım .s

arkadaşım kilo dediğin tartıdakiyle orantısız.sen tartıyı baz alma.bel çevreni ölç,bir ay sonra bi daha ölç farkı o zaman anlarsın.1 litre suyu iç bir daha tartıl 1 kilo daha almış olucaksın.ama su kilo yapmaz çünkü o ağırlık ikisi farkılı şeyler...yağ oranıda önemli tabi.

Biliyorum da insanın morali bozulmuyor değilde hani 1 2 gün sonra sabah kalkar kalkmaz aç karnına tuvalete girdikten sonra tartılıcam bakalım kaç çıkıcam ozaman anlarım :D

çok sık tartılıyormuşsun gibi geldi bana 1-2 önemli deildir sabah akşam tuvalet durumu içtiğin su mikatrı yemeği fazla kaçırmış olman(vucutta henüz henüz bir şeye dönüşmemişse dahi) hepsi kiloya etki eder

daha önce tartıldığın baskülle tartılmaya özen göster hepsi farklı sonuç verir.. bira ve tuzlu kuruyemiş su tutar.. fazla önemseme o kadar.. aylık ölçümleri baz al..

Evde tartılmıyorum eczanede tartılıyorum üstümdeki kıyafetlerin bile kiloya etki ede biliceğini düşünüyorum

Üstünde ki kıyafetler ne kadar etkiler bilmiyorum ama illa ki etkiler. Sonuçta ağırlık. Ama kafana takma gün içinde normaldir.

Ben bu kıyafet konusunu denedim
eşortman altı+body+iç kıyafet+çorap en az 800 gr ediyor
e sen ayakkabılarıda kat bunun içine 1200 falan eder
her tartıda çıkartırsın sonuçtan
ama şu sinbonun 20 liralık basküllerinden alsan süper olur

Back
Yukarı