Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hepsi burada asp.net kullanıyor arkadsların verdıgı lınkın tasarlandıgı programlama dılı ASP Activite Server Page yani.neyse bıl.programccılıgımı hemen gosterıroum
İŞTE BU !
Ben bu aletten aradım her yerde ama henüz bulamadım.
Bizdeki kapılara tam olarak uyarmı bilmiyorum ama bu tipteki barfislerin farklı bir çok tutma yerleri oluyor ve değişki egzersizler yapılabiliyor. İstanbulda veya yerli alışveriş sitesinde buhnlardan gören bilen varsa lütfen bildirsin . Koca istanbulda bulamadım hala..
Yurtdışından da getirmeye değecek bir şey değil, altı üstü çelik boru.
ideal barfiks çubuğunun genişliği ne olmalı_? bu genişliğe uçlardaki eğim dahil mi_? yardımcı olunursa sevinirim ayrıntılı bir bilgiye ihtiyacım var..
şimdiden teşekkür ederim.
ideal barfiks demiri diye birşey olmaz neden dersen senin omuz genişliğin kadar bir mesafe sana yeterli hareketi doğru yapabilmen için doğru pozisyon şart buda senin omuz genişliğinden yaklaşık 20 yada 25 cm fazlası oluyor.
1.70 boyundayım kapıya barfiks demiri almayı düsünüyorum kapı 2 metre yüksekliginde
80 cm genisliginde demirler uyuyor ama boyumdan dolayı ellerimi uzattıgımda kapının tepesine erisebiliyorum bu benim için sorun olur mu rahat kullanamayacagım söyleniyor ama görüslerinizi almak istedim.dumbelllls
arkadaşlar acil olarak 2. bir fikre ihtiyacım var,
linkteki arkadaşla görüştüm ve anlaştım, 300 ytl en son fiyatı
425 e alınmış
sizce uygunmu
birde demirci ile görüşüp bench press için kilitler yaptırmayı düşünüyorum, birde bench alacağım, dips barlarının konumuna göre oraya kadar kaldıramam benchi benim düşüncem ancak incline yaparken sorun olurmu sizce, boyum kısa 1.60
evi taşıdım, işyerimde taşınıyor, salon değiştirmek yeni bir yere alışmak üfff yaaa
kendi düzenimi kurmaya karar verdim, bir başlangıç olarak
bir bayana göre acil fikirlerinize ihtiyacım var
ağırlık setim vardı evde zaten
Barfiks ve dipsten başka ne işe yarar bu alet ? ki böyle bir aleti görmeden satın almam, profili nasıldır, sağlam mıdır ? sağlam olsun 325 lira ne ya? kendisi 425'e almış, banane ???
Bir de bu mal Ankara'da, nakliyesi var bir de...
Verilen paraya yazık olur, zaten portatif ya da ev kullanımına uygun bir ürün değil. haydi evde kullanılacak deyin bunun için bahçe veya başka bir alan şart bence, kocaman şey şuna baksana ya !
Karar sizin, paranız çoksa biraz da bana gönderin derim ben.
tavana çakmalı barfiks demirleri var normal fiyatının 3 katı fln ama daha rahat ve güzel barifks çekebiliyorsun bende alıcam ama bi bulamadım internette satan...
Dün carrefour'dan barfiks demiri aldım kapı barfiksi ama hole monte ettim.Benim gibi arayanlar ama bulamayan ordan alabilirler fiyatı 25 ytl dunlop marka içinden hiç bir kurulum bilgisi çıkmadığı için ben size anlatıyım aldığınızda benim gibi uğraşmayın.
Öncelikle nereye takıcaksanız oranın ölçüsünü alın 96 cm olduğunu kabul edelim(Benim holün genişliği)demirin iki yanındaki cubukları eşit şekilde açarak 93-94 cm arası uzatın sonra takıcağınız yüksekliği belirleyin(Boyum 177 cm , 210 cm'e taktım çok rahat uzanabiliyorum) belirlediğiniz yeri kalemle cizdikten sonra demirin bir kenarını yerleştirin ve diğer kenardan duvara kadar uzatın duvarı hafifce kavradıktan sonra iki taraftanda sağlam şekilde sıkıştırmaya başlayın iyice sıkıştıktan sonra ortadaki parçayı diğer parçaların ters yönüne doğru sıkıştırın.İşlem bitmiştir artık doya doya barfiks çekersiniz.Bu arada dediğim yöntemle monte ettiğim barfiks demirinde ufacık bir kayma olmadı 80 kiloyum holde koşarak zıpladım demirehyper_ sadece hafifce sallandı ufak bir kayma bile olmadı test ettim.thums: